Unakrsno i uzdužne vaginalne pregrada

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Poprečni vaginalni septumi obično se nalaze unutar gornjeg i srednjeg dijela organa. Nedostatak može biti ukupno (u tom slučaju pregradni dijelovi zatvaraju vaginalnu svjetlost) ili djelomično (s različitim stupnjevima smanjenja svjetlosti organa).

Djelomični septumi obično se nalaze u gornjem dijelu vagine, a cijeli se septum nalazi u donjem dijelu organa. Ovi vaginalni poremećaji mogu normalno ili nemoguće učiniti normalni seks. Parcijalni zidovi često se asimptomatski trče jer je vaginalni otvor u sredini dovoljan za menstrualnu krv i vaginalni iscjedak.

U slučaju ukupnih particija ili porasta himenove membrane, klinički se put očituje zbog nedostatka menstruacije i nakupljanja krvi iznad razine septuma, što daje sliku ustajanja hematoma. Nedostatak u obliku zarastanje hymenoptera je češći nego transverzni vaginalni septum.

Dijagnostički proces povezan je s pojavom cikličkog i povećavajućeg bola svakog mjeseca kod djevojčica s dobro razvijenim sekundarnim spolnim obilježjima, odsutnosti menstruacije (u slučaju nakupljanja hymenoptera ili prisustva ukupnih poprečnih septuma unutar strukture vagine).

Bol je povezana s akumulacijom većih i većih količina krvi u vagini, a kasnije i unutar utorne šupljine. Drugo, razvija se osjećaj pritiska na zadržavanje urina i urina, što je uzrokovano pritiskom patoloških masa na mokraćnom traktu.

Zdjelični ultrazvuk potvrđuje prisutnost kongestivnih hematoma. Prije spolne adolescencije, prisutnost prekomjerne količine himenove membrane (ili ukupnog poprečnog vaginalnog sita) može uzrokovati nakupljanje sluzi u samoj vagini kao rezultat zatvaranja drenažnog trakta.

Liječenje oštećenja je operativno i ako su prisutne samo djelomične poprečne pregrade, postupci se provode samo kod žena koje su izvijestile o bolovima tijekom spolnog odnosa.

Uzdužne vaginalne prepreke

Često je slučaj da postoji vaginalni poremećaj koji se sastoji u prisutnosti uzdužnoga sifona u vagini s defektima maternice, obično dvosmjernom maternicom, podijeljenim uterusom ili dvostrukim uterusom. Ne smije se liječiti bilo koja longitudinalna pregrada koja ne pokazuje nikakve kliničke znakove.

READ  Bentolit napitak za mršavljenje - povratne informacije kupaca o ovom proizvodu. Da li je kupovina vrijedno

Indikacija za prelazak podloge je prisutnost boli tijekom spolnog odnosa (dispareunia), zatvaranje permeabilnosti ili pretpostavke da je porođaj može biti teško zbog prisutnosti uzdužnog vaginalnog sita.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 636 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*