LJEPOTA

U bolesnika prijavite prekomjerno izlaganje organskoj hipertermi

Bolest od tkanine je genetska bolest povezana s prijenosom abnormalnih gena na X kromosome. Uzrok tih abnormalnosti je nedostatak enzima, takozvani “enzim hrane”. alfa-galaktozidaza, koja je supstanca koja se nalazi u lizosomima.

Enzimatički poremećaji dovode do pretjerane nakupljanja glikosfingolipida u tjelesnim tkivima i tjelesnim tekućinama. Bolest od tkanine je rijetka bolest koja se pojavljuje u učestalosti jednom svakih desetaka tisuća rađanja. Pored bubrega, na druge organe također utječe i bolest, poput bubrega, bubrega i bubrega. među ostalima srce i mozak.

Simptomi bolesti Tvornica

Fabryjeva bolest se očituje već u adolescenciji. Pacijenti pate od poremećaja pravilnog funkcioniranja živčanog sustava u obliku smanjene tolerancije visoke temperature i izlučivanja znojem. Pacijenti pokazuju pregrijavanje, trnce na koži nogu i rukama.

U djetinjstvu, bol se pojavljuje u području ekstremiteta, što se osobito opaža kod bolesti povezanih s groznicom i nakon tjelovježbe. Bolovi u trbuhu i razbacane lezije kože su uobičajene, na pr. keratinizirajuće žile, koje se uglavnom razvijaju na bedrima, stražnjici i donjem dijelu trbuha.

Pored toga, simptomi oka (neprozirnost rožnice ili subabdominalna katarakta), oštećenje sluha i, kod odraslih, mogu se pojaviti kardiovaskularni simptomi, poput hipertrofije lijeve klijetke, regurgitacije mitralnog ventila, poremećaja provođenja i poremećaja srčanog ritma.

Na bubrežnoj strani, pacijentima dominira proteinurija, koja se intenzivira tijekom vremena i doseže vrijednosti karakteristične za nefrotski sindrom. Progresivno zatajenje bubrega razvija se sukcesivno.

Simptomi Fabryove bolesti su mnogo teži kod muškaraca, što je povezano s vrstom nasljeđivanja bolesti. Poremećaji se određuju stupnjem nedostatka enzima. Neki slučajevi pokazuju abnormalnosti i simptome na dijelu jednog organa, na pr. bubrega, bubrega ili bubrega. Bubrega ili srca.

Liječenje bolesti Tvornica

Tjelesna bolest može se liječiti uzročno, dajući pacijentima rekombinantni enzim alfa-galaktozidazu A u infuziji svaka dva tjedna. Ovi postupci usporavaju klinički tijek bolesti i kod nekih pacijenata može dovesti do povlačenja određenih simptoma.

Druge metode upravljanja često zahtijevaju provedbu simptomatske terapije, koja neutralizira promjene i bolesti kod različitih organa koji su pogođeni procesom bolesti.

Prognoza u tvornici bolesti

U slučaju rane dijagnoze Fabryjeve bolesti i provedbe terapije, prognoza nije loša, napreduje bolest usporava. Prognoza u velikoj mjeri ovisi o ozbiljnosti simptoma ne samo bubrega već i drugih organa. Najčešći uzroci smrti kod pacijenata s tkivnim bolestima su miokardijalni infarkt i moždani udar.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *