LJEPOTA

Tree bolesti (celijakija)

Visceralna bolest (celijakija, celijakija, intolerancija glutena, enteropatija glutena, visceralni pokvarenjem) je sindrom simptoma apsorpcijskih poremećaja. To uzrokuje oštećenja crijevnih vlakana. Ova bolest je uzrokovana netolerancijom glutena u žitaricama. Visceralna bolest povezana je s prekomjernim imunološkim odgovorom na gliadin (glutinska frakcija, frakcija pšenice).

Visceralna bolest (celijakija) najčešće se razvija kod male djece i 50 godina. dobi. Kada se žitarice dobivaju maloj djeci, postoji velika stolica i gubitak težine. Tijekom vremena, bolest dovodi do značajne kaheksije, irreverzibilnog oštećenja crijeva (gubitak crijevne flore) anemije, avitaminoze, anoreksije i promjena raspoloženja.

Visceralna bolest javlja se vrlo rijetko, najčešće kod žena.

Vrste bolesti pluća

– cvatnje – u maloj djeci,
– zanemareni – kod osoba koje su podvrgnute ne-sustavnom liječenju,
– latentno – nema vidljivih simptoma,
– kasna manifestacija.

Simptomi bolesti pluća

Najčešći simptomi vaskularne bolesti su kronična proljev, simptomi oslabljene apsorpcije, masne stolice. Pacijenti su oslabljeni, imaju anemija, gube na težini, omekšavaju kosti. U malim bolesnicima, polu-tekući i smrdljivi stolici, nedostatak dobitka na težini, opaženi su veliki i naduteni trbuh. Djeca su troma i osjetljiva. CzAsami može biti tetany.

Liječenje bolesti pluća

Pacijenti s celijakijom prisiljeni su slijediti prehranu bez glutena, koja se sastoji u potpunom i neprekinutom uklanjanju izvora glutena, tj. Pšenice, raži, ječma i zobi iz hrane. Pažnja se također treba posvetiti skrivenim izvorima glutena, tj. Proizvodima dobivenim od gore navedenih žitarica, kao što su pivo, začini, alkoholi, konzervi itd. Mliječni proizvodi se moraju izbjegavati.

Dijeta može uključivati: soja, kukuruz, proso, riža, krumpirov škrob. U većini slučajeva prehrana bez glutena dovodi do nestanka simptoma bolesti pluća i regeneracije crijevne sluznice. Dijeta treba primjenjivati tijekom cijelog života.
Monika Kozak

– Interne bolesti “, Andrzej Szczeklik, praktična medicina, Krakow.
– Unutarnje bolesti “, Franciszek Kokot, izdavač PZWL Medical Publishing House, Varšava.
– Opća dijagnostika unutarnjih bolesti “, E. i A. Brush, izd. PZWL, Varšava.
– Internet za stomatologe “, G. Oehler, W. H. Krause, urednik PZWL, Varšava.
– Pediatrics ‘, B. Górnicki, B. Dębiec, ed.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *