SNAGA

Sportagen+ -opinions, komentari, cijena,

Ovaj ugovor sklapa se između Vas pojedinca i administraciju online resursa online trgovine

Korisnik – fizička osoba na dob, sposobna svojim djelovanjem steći građanska prava i da ih provoditi samostalno, a sposobnost njihove akcije stvoriti za sebe građanska dužnosti, za samostalno obavljanje i biti odgovoran u slučaju kvara, prihvaćam uvjete ovog sporazuma korisnika i korištenja usluga na web stranici.

Proizvođač -. Osoba koja je, zbog njihove ekonomske aktivnosti, na osnovi poduzetničke aktivnosti, koje se bave proizvodnjom i održavanjem proizvoda

Administracija – poslovni subjekt (OGRN. INN:, registracija mjesto 🙂 vlasnik web-mjesta na temelju privatnog prava vlasništva i pružanje organizacijske, financijske i tehničke potpore postojanje i funkcioniranje stranice

stranke -. Upravu, korisnika i web Posjetitelja

Site – Internet resurs online trgovine s domene, koja ostaje pod organizacijskom kontrolom i vlasništvu tijela, o uvjetima privatnog vlasništva

.

Proizvodi -. Roba i usluge koje se nude korisniku od strane uprave, iscrpan popis koji je objavljen na web stranici

Javna ponuda – vlasništvo je upućen neodređenom krugu osoba ili na nekoliko konkretnih osoba ponude koje svakako i posebno izražava namjeru osobe koja je prijedlog, smatrati se upisuje u ovaj sporazum s primatelju, koji će prihvatiti ponudu.

Prijem – puno prihvaćanje jedne od stranaka uvjetima javne ponude Uprave za sklapanje ovog Ugovora korisnika. Prihvaćanjem javnu ponudu odvija se u početku korištenja web stranice (uključujući edukativne svrhe) i njegovih usluga (usluge).

1. Opće odredbe

1.1. Ovaj ugovor Korisnik (u daljnjem tekstu „Sporazum”) definira opća pravila kazne korištenje usluga i standarda General ponašanje na mjestu i uređuje građanske pravne odnose između korisnika i korisnika i administracije u procesu njihove interakcije.

1,2. Ovaj Sporazum može biti izmijenjen od strane uprave jednostrano. Administracija ne snosi obveze iz osobnog obavijesti o takvim promjenama. Novo izdanje Sporazuma stupa na snagu od dana objave na web stranici.

1.3. Uvjeti Ugovora primjenjuju se na sve posjetitelje stranice, bez iznimke.

1,4. Posjetitelj / korisnik, počinju koristiti uslugu online trgovine potvrđuje činjenicu da je upoznat s odredbama ovog sporazuma korisnika u zdravoj pameti i jasnom sjećanju, da ih razumiju u potpunosti i prihvatiti uvjete korištenja u cijelosti. Ako se ne slažete s uvjetima ovog Ugovora (u dijelu ili u cijelosti), osoba koja je izrazila takvu volju, ima pravo na korištenje informacijsko polje na web stranici.

2. Regulacija interakcije između stranaka

2.1. Administracija pruža informacije područja djelovanja online trgovine koja uključuje, ali nije ograničeno na sljedeće informacije: ime, oblik, kvaliteta proizvoda, njegove vrijednosti, kao io postupku naručivanja, plaćanja i isporuke proizvoda do korisnik od strane predstavnika uprave. Su informacije o slobodnoj bazi.

2.2. Korisnik mora izvršiti narudžbu za proizvode. Administracija može, ali nije obvezan pružiti kratak savjet ili savjetodavne prirode postavljanjem pitanja. Pružanje takve savjete ne naplaćuje se.

2.3. Za primanje servisa koji je naveden u točki 2.2. Sporazum Korisnik, Korisnik staviti svoje pitanje. U tom slučaju potrebno je sažeti svoje pitanje i ostaviti kontakt podatke -. E-mail, broj telefona na koji vas

2.4. Uprava ima pravo da ne odgovori na postavljena zahtjeva korisnika i ne dobije odgovor, u slučaju da će taj zahtjev biti nejasni, sadrže brutalnu, uvredljive korisničko ime, riječi i slovooborotami u upravi, trećih osoba, a iz drugih razloga, vođeni unutarnjim uvjerenjima.

2,5. Provedba osigurava web usluge i (ili) sposobnosti ne pružaju korisniku bilo ekskluzivna prava i povlastice.

2.4. Su se stranke složili da je uprava ima pravo na mjesto za oglašavanje blokova, bannera, oglasa u različitim područjima, uključujući, ako je informacija objavljena od strane Korisnika, bez korisnikova pristanka.

2,5. Informacije objavljene na web stranici od strane uprave je rezultat intelektualne aktivnosti vlasti i sve imovine i moralna prava na takve informacije spadaju u upravi, dok, sve dok set drugačije. Tako Korisnik ne pojavljuju nikakve ekskluzivna prava na rezultatima intelektualnim aktivnostima uprave, izražen u grafičkom, tekstualni, video audio obliku, stavio imovine na web stranici.

2,6. Administracija nije odgovorna za zaštitu prekršila prava korisnika u kontekstu naselja na toj osnovi sporova, uključujući i na sudu.

2,7. Korisnik ima kršenje autorskih prava u vlasništvu uprave i (ili) drugih osoba, za sobom povlači za počinitelja na odgovornost prema zakonodavstvu Ruske Federacije.

2.8. U slučaju kršenja autorskih prava od strane korisnika, pomoću ilegalnog smještaja nije u vlasništvu Korisnika materijala, Uprava izuzima od slobodnog pristupa takvim materijalima, na zahtjev legitimnog vlasnika.

2.9. Korisnik je zabranjeno objavljivati ​​informacije koje su izravno ili neizravno sadrži zajedničke elemente pornografije, uvredljive, sporni, oštetivši ničije dostojanstvo, koje sadrže molbe za nasiljem, ekscesi i druge radnje za sobom povlači kršenja postojećeg zakonodavstva definira teritorijalnu nadležnost koja sadrži zlonamjeran softver, i (ili) druge informacije koje mogu nanijeti štetu trećim osobama.

2,10. U slučaju kršenja klauzule 2.9. ovog Sporazuma i nepridržavanja zahtjevima administracije, uključujući i brisanje takvih podataka od javnog pristupa stranicama korisnici su odgovorni prema odredbama ovog Ugovora i (ili) važećim zakonskim propisima Ruske Federacije. Administracija u ovom slučaju, ima pravo ukloniti navedene u točki 2.9. podaci samostalno.

2.11. Administracija nije odgovoran za rezultate Korisnika posjeti treće strane (vanjske) sredstava, veze na koje je moguće objaviti na web stranici. Prema rezultatima znači bilo koji rezultat, bez obzira na prirodu, a od pojave od kojih je Korisnik nastali nikakvu materijalnu štetu, moralnu predrasuda i druge negativne manifestacije.

2.12. Proizvodi koje nudi administraciju korisnika te distribuira na daljinu u okviru uvjeta propisanih važećim propisima Ruske Federacije, certificiran i zadovoljava zahtjeve utvrđene u propisima u oblasti zaštite prava potrošača.

3. Korištenje usluga od strane Korisnika

3.1. Korisnik ima pravo da slobodno koristiti usluge i prijedloge navedene na web stranici u cijelosti, osim ako takva uporaba nezakonita, krši prava, slobode i interese uprave i (ili) drugih korisnika portala.

3.2. Redoslijed postavljanja naloga

3.2.1. Korisnik samostalno posjeti polje informacije web stranice, odabire proizvoda i naruči.

3.2.2. Ako je potrebno, Uprava mora osigurati korisnika savjetodavnih i informacijskih usluga u odabiru proizvoda na način propisan ovim sporazumom korisnika.

3.2.3. Korisnik odabire proizvode koji je objavljen na web stranici, a uprava nije odgovoran za posljedice u slučaju stavljanja red treće strane resursa. Ovaj predmet ima istu pravnu snagu iu slučajevima kada druge web stranice kopirati, duple informacije objavljeni na web stranici, uključujući robne marke, logo, dizajn, stil prezentacije informacija na stranici.

3.2.4. Redoslijed se vrši popunjavanje obrasca zahtjeva. Polja označena sa „*” su obavezna. Na kraju obrasca, kliknite na „red”.

3.2.5. Stranke su se složile da je telefonski broj (e-mail adresa) korisnika, Uprava šalje kratke informacije poruku s detaljima naloga i / ili druge potrebne informacije. Korisnik počinju koristiti uslugu online trgovine prihvaća ovaj uvjet u potpunosti i jamči da neće imati nikakav zahtjev u odnosu na tu temu.

3.2.6. Nakon gore navedene operacije, zahtjev Korisnik je dodijeljen jedinstveni broj i redoslijed se nalazi, što je izdao odgovarajuću obavijest. Već neko vrijeme, Uprava komunicira s korisnikom naveden u p 3.2.5. način da se potvrdi narudžbe.

3.3. Način plaćanja

3.3.1. Proizvodi moraju biti plaćeni u formatu 100% plaćanje ili pod drugim uvjetima postignut između stranaka tijekom postavljanja korisničkog reda i (ili) druge faze interakcije između stranaka.

3.3.4. Dostava proizvoda se vrši tek nakon postizanja uvjeta navedenih u članku 3.3.1. Ugovora o korisnika.

3.4. Redoslijed isporuke proizvoda

3.4.1 dostava proizvoda Korisniku provodi vlastite transporta tijela, ili transportno poduzeće.

3.4.2. Uvjeti isporuke, za svakog pojedinca uzetog izolacije slučaju.

3.4.3. Redoslijed i isporuka proizvoda Korisniku se određuje u postupku naručivanja od strane korisnika.

3.4.4. Stranke su se složile da je isporuka proizvoda za Korisnika provodi se u skladu s našim dogovorom korisnika. Dostava proizvoda od strane korisnika iz skladišta moguće je, uz dodatno odobrenje postupka samo-uprave.

3.4.5. U slučaju dostave proizvoda na uvjete nakon uplate, a proizvodi se šalju kurirskom dostavom na Korisnika tek nakon što je korisnik platio za kurirske punu cijenu proizvodnje.

3,5. Redoslijed povrata proizvoda

3.5.1. Korisnik ima pravo odbiti robu u bilo koje vrijeme prije njegovog transfera, a nakon prijenosa robe – u roku od 7 dana, osim ako se to User pravo ograničeno je postojećim zakonima Ruske Federacije

.

3.5.2. Vratite proizvode dobre kvalitete je moguće ako je njegova odjeća, potrošačke svojstva, kao i dokument kojim se potvrđuje činjenica i uvjete kupnje navedenih proizvoda.

3.5.3. Korisnik nema pravo odbiti robu dobre kvalitete, imaju pojedinačno određenih svojstava, ako se ti proizvodi mogu se koristiti isključivo za kupnju korisnika.

3.5.4. U odbijanju korisnika od proizvoda, proizvođač proizvoda mora mu vratiti iznos plaćen od strane korisnika, u skladu s ugovorom, s izuzetkom troškove prijevoza od strane Korisnika vraćene proizvoda, najkasnije u roku od 10 dana od datum predstavljanja od strane korisnika odgovarajućim zahtjevima proizvođača.

4. Obveze i odgovornosti ugovornih strana

4.1. U slučaju korištenja imovine uprave web sadržaja intelektualnog za bilo koju svrhu, Korisnik mora prethodno, prije stavljanja takvih materijala, kako bi se dobio dozvolu od uprave. Uz dopuštenje Uprave, Korisnik mora prikazati puni naziv i naziv domene izvora u sljedećem formatu: Internet-trgovine. Hiperveza treba biti aktivan i neposredan, kada se pritisne, plovi na određenoj stranici web-mjesta s kojeg se uzima materijal.

4.2. Po analogiji s uputama u poglavlju 4.1. ovog Ugovora, Korisnik se obvezuje postupati u slučaju korištenja intelektualnog vlasništva koja pripadaju trećim osobama. Način i postupak provedbe navedenog u pregovorima s vlasnikom materijala.

4.3. Administracija nije odgovoran za postupke korisnika koji je uzrokovao povredu prava trećih osoba, osim slučajevima utvrđenim važećim propisima Ruske Federacije.

4.4. Administracija ne odgovara za sadržaje objavljene od strane korisnika.

4,5. Administracija nije odgovoran za sadržaj korisničke mišljenja na web stranici. Korisničke mišljenja stranicama subjektivna su mišljenja njihovih autora ni na koji način zahtjeva biti objektivni. Oni ne mogu se podudarati s javnog mnijenja i ne mora biti istina.

4.6. Odluka o davanju / ne davanju osobnih podataka od strane uprave samo na temelju zahtjeva poslao osobu vlasti, na način propisan sadašnjim zakonima reda.

4,7. Uprava ima pravo da ne odgovori na pitanja, žalbe i slova koja ne sadrže podatke o podnositeljima zahtjeva (ime, kontakt podaci).

4,8. Uprava nije odgovoran za registraciju podataka koje je određeno od strane korisnika u interakciji s informacijsko polje na web stranici.

4.9. Uprava ima pravo, bez obrazloženja, kako bi ograničio, da blokira pristup korisniku (uključujući i neregistrirani) na web stranici, s djelomičnim ili potpunim uklanjanjem informacija koja je objavljena od strane korisnika na web stranici.

4.10. Administracija se obvezuje da razmotri zahtjev, izdaje u postupku za koje odjeljku 4. ovog sporazuma, u roku od 30 (trideset) kalendarskih dana od dana njegova primitka.

5. Postupak za rješavanje sporova

5.1. U slučaju otkrivanja Stranica sadrži informacije o rezultatima intelektualnog vlasništva koja pripadaju trećim osobama, nositelj prava mora:

5.1.1. Da bi zahtjev navodeći činjenična i normativne podloge koji omogućuju osoblje ukloniti podatke iz javnosti.

5.1.2. Pridaju tvrde dokaz originalnosti intelektualnog vlasništva (izvorni primjerak, drugim dokumentima koji potvrđuju vlasništvo nad autorskim objekta).

5.1.3. Slanje dokumenata iz odredbe točke 5.1.1., 5.1.2. ovog Sporazuma, e-mail administracije: poddergka.magazina@gmail.com

5.2. Zahtjevi korisnika na kvalitetu usluge, proizvodi i druge komentare treba poslati na e-mail Inbox administracije: poddergka.magazina@gmail.com

5.3. U slučaju opisano na str. 3.2.3. Sporazum korisnik, pritužbe, zahtjeve, pitanja se prosljeđuju na upravljanje odgovarajućim sredstvima. Uprava ima pravo da ne odgovori na takav tretman.

5.4. Administracija nije dužan pridonijeti traženju određenog u stavku 3.2.3. pojedinci i druge treće strane, čije akcije su prekršili prava, slobode i interese korisnika.

6. Ostali uvjeti

6.1. Sve moguće situacije, sporovi koji proizlaze iz odnosa korisnika, korisnika i trećih osoba, korisnika i administracije, koja nisu uređena ovim ugovorom, rješavaju se prema redoslijedu koji odredi propisima Ruske Federacije.

6.2. Strane ovog sporazuma priznaju prava i dužnosti koje generira odnosima osobe iz ovog ugovora, te u potpunosti svjestan svojih postupaka, razumijevanje pravnu prirodu posljedice takvih radnji potpuno.

6,3. Nedjelovanje Uprava u slučaju kršenja bilo koje odredbe Ugovora Korisnik ne lišavaju administracija pravo poduzeti kasnije odgovarajuće mjere radi zaštite svojih interesa i zaštite zakonom zaštićenih prava.

6.4. Na sva pitanja, osim onih snimljenih u poglavlju 5. sporazuma korisnika, korisnici se mogu obratiti upravi slanjem odgovarajuće poruke.

& nbsp;

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *