Silane Guard – tekuće staklo, recenzije i cijena, komentari, kako se to radi? Kupi sada,

[Ukupno:    Prosjek: /5]

silan straža u> je alat za poliranje automobila, pružajući kvalitetnu zaštitu tijela i povećava trajnost gornji sloj boje. Proizvod je proizveden od strane poznatih tvrtki iz Japana Willson, je svjetski lider među proizvođačima proizvoda za njegu automobila. Metalni se tretira s ovim pripravka poprima izgled naočit, njegova boja postane svijetlo jednom i zasićene.

Opis silan straža

silana oporavka – priprema za slikanje isključivo površinske dijelove tijela. To je u svakom slučaju ne može primijeniti na plastičnih i gumenih dijelova, branik, staklenih elemenata i svjetla. Tekući staklo trajno štiti vanjski oblik tijela kopneni transport protivno integritet izvorne površine -, čipovima, ogrebotina i drugih mehaničkih oštećenja

posjeduje vodoodbojna svojstva. Zbog toga, sjajna površina stroj za dugo vremena, ostaje čist, čak i kada je prozor je težak pljusak. Tekućina štiti tijelo od izbljeđivanja boje uzrokovan izlaganjem sunčevih zraka i smanjuje rizik od izlaganja agresivne kemijske tvari u automobilskoj deterdžentima.

Princip rada silan straže

Sredstva za poliranje automobila od Willson „uhvati” nakon nekoliko minuta nakon primjene. Se formira na metalnom tankog filma, ažuriranje svoj izgled, daje sjaj.

ppe bright coe up1 1 Silane Guard  tekuće staklo, recenzije i cijena, komentari, kako se to radi? Kupi sada, Film za dugo vremensko razdoblje štiti tijelo od prijevoza od vlage i UV zraka. Ako je potrebno, možete dodatno primijeniti 2-3 slojeva tekućine.

‘H2> TOP 7 osobine tekuće staklo silana Guard

 • Brzo fiksiranje. Dopuštajući da ga u nekoliko slojeva, bez dugog čekanja sušenja svakog od njih.
 • atraktivan izgled. Boja boja postaje zasićena, postoji sjaj koji traje godinu dana.
 • Bez štete za zdravlje. Sastav silan straže ne sadrži nikakve štetne tvari vlasnika automobila koji vam omogućuje da ga primjenjuju sami.
 • vodoodbojnost učinak. Smanjuje potrebu za posjet autopraonicu automobila za dugo vremena je čista.
 • Visoka zaštita! Trajno i pouzdano štiti od vlage, mehaničkih oštećenja i sunčeve svjetlosti.
 • Dovoljno je poljski vremena automobila 1 godišnje. Jedinstvenost sastava u nedostatku potrebe prečesto na poljski auto -. Jedan ili dva puta godišnje bi bio dovoljan
 • To ne zahtijeva dodatna oprema. Komplet sadrži tekućinu staklastog cijeli niz uređaja za liječenje površine tijela.
READ  Diet Duet - mišljenja, cijena, gdje kupiti, izvorna, ili se isplati

Nadalje, razlikuje pristupačne cijene.

temeljnih proizvoda i opreme silan straža

čistač za vozila sastoji se od silicija, vosak i poliranje dijelova. Paket Proizvod sadrži bocu s tekućinom, spužva za primjenu na površini metalnog tijela (za nanošenje), rukavice vinilnog, posebno ubrus.

Pravila primjene i kontraindikacije silan straža

Za maksimalni učinak, potrebno je slijediti preporuke proizvođača napisane u uputi za uporabu.

 1. Prije nanošenja tekućine područja staklene tretira treba temeljito očistiti i pustite da se osuši ili suho prijevoz.
 2. Ako vam otkriti znakove hrđe, što im je potrebno ići.
 3. Poželjno je voziti vozilo u dobro prozračenom.
 4. Tijekom tretmana tijelo mora osigurati da se lijek za poliranje ne zadire u kožu, sluznice, očiju, usta.
 5. Unaprijed se preporučuje da nose zaštitne rukavice.
 6. Prije nanošenja poliranje metala baza pažljivo obrađene s posebnim odmašćivanje.
 7. Rad proizveden pomoću aplikatora, a zatim uz pomoć posebnih salvete ravnomjerno rasporedili rješenje kroz površinu tijela.
 8. Nakon sušenja prvog sloja, proizvođač preporučuje 1-2 puta ponoviti postupak.

Ako tekućina stakla s plastičnim, branik, stakla, svjetla, gume i kromiranim elementima trebate brzo ukloniti vlažnom krpom. Nakon završetka radova je automobil potreban ostaviti za taj dan. Kao što kaže proizvođač, ova krema je u stanju držati do 1 godine.

Gdje kupiti tekućeg stakla?

Kupi silan Willson straža možete na službenim stranicama, biti će isplativo po cijeni na marginama ne manje od 100%.

PROMOCIJA! Na web stranici proizvođača je jeftinije kupiti 2 paketa, onda je silan će dobiti Guard za 990 …. Ako želite kupiti samo jedan paket, morat ćete platiti puni iznos – 1980 …. Tako da je bolje naručiti samo jedan paket s prijateljima ili rodbini u broju 2 komada.
‘H2> Tekući silana Willson staklo Guard

READ  Formexplode - mišljenja o pripremi mišićne mase

ppe keybord brekft crey1 Silane Guard  tekuće staklo, recenzije i cijena, komentari, kako se to radi? Kupi sada, Dostava poštom diljem svijeta

Komentari kupaca silan straža

Vrlo je važno za mene kao stanje motora i šasije automobila i svojim izgledom. Prije ste morali potrošiti puno novca za posjet servisu za poliranje. Nakon što je čuo od prijatelja o silan straže i pokušao ga, bio je šokiran učinkom. Automobil je kao nov. Zadovoljan s lakoćom primjene pripravka, s kojima mogu nositi sami. Vera, 31 hogesmeade u izgledu tijela postaju vidljivi u tom procesu. Boja postaje zasićena, bilo je sjaj. Tekućina staklo je nadmašio sva očekivanja!

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 636 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."