LJEPOTA

Promjena počinje prvim pokretanjem bronhe

Bronhijalna dilatacija je trajno oticanje bronha i bronha. To je uzrokovano oštećenjem mišića i elastičnom tkivu za potporu. Pored toga, kronične nekrotične infekcije doprinose bolesti.

Glavne promjene koje doprinose bronhijalnoj dilataciji su: bronhijalno spajanje stranih tijela i tumora, cistična fibroza, imunološka insuficijencija, nekrotična ili purulentna upala pluća, Kartagenerov sindrom.

Oštećenja počinju s bronhijskim povezivanjem, a zatim se zaražu kronično.

Dilatacije bronha su naišle na donja pluća, obično na obje strane. Dišni putevi su prošireni do četiri puta. Unutar zidova postoji upalni eksudat, brojni čirevi, fibroza i nekroza.

Simptomi bronhijalne dilatacije

Dilatacija bronha dominira kašljem i iskašljavanjem gustih, obilnih, smrdljivih i purulentnih sekreta. Sputum može sadržavati krv. CzAsami razvija prste.

Razvijaju se tjelesna dispneja, sub-febrilna stanja, groznica i progresivna atelektaza. U naprednom stadiju, postoje promjene u ventilaciji, hiperkapniji, hipoksamiji, hipertenziji ili plućnom srcu, reagensima škroba, metastatskim apscesima mozga. Bolest je izuzetno kronična. Njegovo trajanje je godina.

Liječenje bronhijalne dilatacije

U slučaju dilatacije poznate etiologije razmatra se kirurško uklanjanje lezija. Kod onih koji se ne mogu kirurški liječiti, treba povećati ukupnu učinkovitost sustava, preostalu sekreciju treba ukloniti, treba spriječiti komplikacije i surađivati s njima. Važno je koristiti antibiotike, aerosolnu terapiju, bronhijalnu odvodnju izlučivanja ulja i respiratorne gimnastike.
Monika Kozak

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *