LJEPOTA

Potrebno je postupno smanjivati doze lijeka

Dijagnoza pemfigus vulgaris temelji se na kliničkim karakteristikama pemfigus vulgaris. Potrebno je pokazati prisutnost prekomjernih papilarnih struktura, uglavnom smještenih u kroničnim nadraženim područjima gdje su vidljivi širenje mjehura.

Štoviše, dijagnoza pemphigus vulgaris često podupire aktualni simptom Nikolski (epidermis creep tijekom aktivnog razdoblja bolesti pod utjecajem trljanja) i kroničnog tijeka pemfigus vulgaris. Rezultati histopatološkog pregleda pogođenih dijelova kože i prisutnosti imunoloških značajki bolesti su odlučujući.

Diferencijalna dijagnoza pemfigus vulgaris

Kod diferencijacije pemfigus vulgaris potrebno je uzeti u obzir različite bolesti sličnog kliničkog tijeka, osobito papilarne piodermije u kojima nema simptoma pemfigusa ili Nikolskog, nema prisutnosti kožnih lezija na sluznici i imunopatološki rezultati su negativni.

Pored toga, kvasac i bromid za uklanjanje mogu imati sličan klinički tijek, no obično su karakterizirani brzim napadom i napadom lezija, odsutnosti involviranja sluznice i povezanosti s primjenom farmakoloških pripravaka.

Isto tako, pemphigus vulgaris treba razlikovati od ravnog sifilisa promatranog tijekom sifilisa (nema blistera tijekom konačnog sifilisa, dok se pozitivne serološke reakcije pokazuju u laboratorijskim testovima, što razlikuje dvije bolesti).

Liječenje pemfigus vulgaris

Ovisno o težini simptoma pemfigus vulgaris, poduzimaju se različite metode liječenja. Opsežni i klinički napredni slučajevi zahtijevaju intenzivnu terapiju, u kojem slučaju je poželjno primijeniti sistemske lijekove iz skupine glukokortikosteroida, zajedno s pripravcima koji slabe imunološki odgovor sustava, npr. Antibiotska terapija tijela s antibioticima tijela s antibiotike protutijela. ciklofosfamid .

Lijekovi se upotrebljavaju tijekom dugog vremenskog razdoblja do stalne remisije i odsutnosti abnormalnosti seruma koji su bili promatrani prije nego što je terapija provedena. Potrebno je postupno smanjivati doze lijekova, jer njihov iznenadni prekid može dovesti do ponovnog pojavljivanja simptoma bolesti.

U blažim oblicima pemfigusa dovoljna je lokalna uprava: dezinfekcijska kupka, uporaba aerosola s glukokortikosteroidima i antibioticima ili s dezinficijenskim pripravcima. Suspenzije glukokortikosteroida s sterilnim sredstvima primjenjuju se na sluznice.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *