LJEPOTA

Oštećenje srednjeg živca

Oštećenje središnjeg živca uzrokuje da se palac ne bi oštetio ili savio, a savijanje svih prstiju u proksimalnim međufalangealnim zglobovima također je oštećeno.

Također je nemoguće pretvoriti ili opozvati svoju ruku u cijelosti. Također je oštećena savijanja. Pored toga, osjećaj je oštećen u području koje pruža središnji živac.

Kao rezultat oštećenja, mišići palca, koji se isporučuju u srednjem živcu, nestaju. Dlan ruke je spljošten, a kada pokušavate saviti prste u svim zglobovima, ruka uzima položaj sličan prisili (palac i pokazivač ostaju ravni).

Neugodne parestezije i bol u području osjetilne innervacije kroz srednji živac često se javljaju kao rezultat oštećenja središnjeg živca. U dugotrajnijim paralizama nastaju trofički poremećaji kože i noktiju.

Prepoznavanje oštećenja živčanog sustava

Nije teško odrediti oštećenje živaca u sredini. Potrebno je temeljito neurološko ispitivanje pacijenta. Demonstracija gubitka ili oštećenja funkcije mišićima isporučenih s vlaknima srednjeg živca ukazuje na njegovu oštećenja.

Elektromiografski pregled može biti od pomoći u dijagnozi oštećenja središnjeg živčanog sustava, kao što je tipično za tipičnu abnormalnost središnjeg živčanog sustava.

Važno je potvrditi da je oštećenje izolirano ili također utječe na ostala živčana vlakna. Pored toga, proces bolesti trebao bi se razlikovati od viših problema živčanog sustava.

Liječenje oštećenja središnjeg živčanog sustava

Liječenje medijalnog oštećenja živaca temelji se na pacijentovoj želji za povratom pune učinkovitosti. Rehabilitacija bolesnika s korištenjem fizioterapeutskih postupaka važna je u terapiji.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *