Make Lash – mišljenja o serumu za rast trepavica

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Trepavice su veoma važne za ljepotu svake žene. No ispunjavaju također zaštitnu funkciju očiju. Njihova je glavna zadaća zaštita oka od nepovoljnih vanjskih čimbenika kao što su prašina, prah ili prljavština.

Zašto trepavice ispadaju?

Vaše su trepavice prorijeđene? Da biste uklonili ovaj problem, najprije morate utvrditi što je uzrok tome. Najčešći razlozi ispadanja trepavica su:

 • alergija na kozmetiku ili kontaktne leće
 • uzimanje nekih lijekova
 • hipotireoza
 • blefaritis ili folikulitis, tj. upale rubova očnih kapaka ili folikula dlake
 • djelovanje slobodnih radikala (cigarete, onečišćenje okoliša)
 • siromašna prehrana
 • kirurški zahvati na očima.

Često se događa da trepavice ispadaju uslijed nepravilne njege oka. Uglavnom se taj problem svodi na nepravilno uklanjanje šminke s očiju ili često zaboravljanje na njega. Dok spavate našminkane, začepljuju se kanali folikula što dovodi do iritacija oka, a trepavice postaju slabije i ispadaju. Neuklonjena šminka vodi također k mehaničkom oštećenju trepavica i njihovom lomljenju.

Ispadanje trepavica može biti i simptom za ozbiljnije bolesti te nepravilnu njegu. Ako često produžavate trepavice u salonu ili koristite uvijač za trepavice, Vašim je trepavicama naprosto potrebna regeneracija i obnova. Imamo za Vas provjerenu metodu koja sprečava ispadanja trepavica.

Make Lash – mišljenja o serumu za rast trepavica

Make Lash je specijalizirani serum koji je nastao imajući u vidu potrebe žena što sanjaju o zdravim, punijim i duljim trepavicama. Zahvaljujući njegovim naprednim aktivnim sastojcima, tretman serumom ima veoma dobre učinke za regeneraciju trepavica, po prirodi tankih i delikatnih, a također oštećenih zbog nepravilne njege ili invazivnih kozmetičkih tretmana. Lagana konzistencija omogućava prodiranje seruma u korijene vlasi, stoga već nakon nekoliko tjedana trepavice postaju jače, deblje što čini Vaše oči izražajnijim.

READ  Eco Slim - Mišljenje o inovativnim padovima mršavljenja

Svojstva aktivnih sastojaka koje sadrži serum Make Lash

 • Biotinoyl Tripeptide-1 – biološki aktivni je peptid koji potiče prirodan rast trepavica. Prodirući u vlakna vlasi, jača njihovu strukturu i vraća elastičnost. Također stimulira folikule koje su odgovorne za proizvodnju gradivnog elementa vlasi. Usmjereno djelovanje peptida utječe na produživanje faze rasta trepavica, zahvaljujući čemu se vraća njihov obim, postaju dulje i tamnije.
 • Provitamin B5 – nakon što prodire kroz kožu, transformira se u vitamin B5, dakle pantotensku kiselinu. Neophodan je za pravilan rast trepavica. Zbog svojeg mikroniziranog oblika, prodire u korijen, zahvaljujući tome sudjeluje u staničnoj diobi vlasi, što neposredno utječe na zgušnjavanje trepavica. Kao rezultat, vraća trepavicama vitalnost te ih štiti od štetnog utjecaja vanjskih čimbenika, održavajući istovremeno prikladnu razinu hidratacije.

Za koga je namijenjen serum Make Lash?

Serum je stvoren za žene koje žele ojačati i učiniti svoje trepavice ljepšim, bez obzira jesu li one prirodno tanke i kratke ili su naprosto u lošijem stanju zbog kozmetičkih tretmana ili nepravilne njege. Make Lash se također preporučuje osobama koje su prošle invazivno liječenje kemoterapijom zbog koje su vlasi oslabljene. Serum Make Lash mogu također koristi žene koje nose kontaktne leće, no ipak je važno imati na umu da prije nanošenja seruma treba skinuti leće.

Make Lash je kozmetički proizvod koji se može nazvati revolucionarnim. Specijalizirana formula koja se u njemu primjenjuje vodi k produbljenoj regeneraciji i obnovi trepavica. Dok su prikladno nahranjene i ojačane, povećava se njihova gustoća i ljepota. Make Lash čini pogled izražajnijim i neodoljivim.

Kako treba koristiti Make Lash?

Prije nanošenja seruma morate dobro ukloniti šminku. Tek onda, pomoću malog aplikatora, nanesite serum na liniju rasta trepavica, na samom rubu kapaka. Serum se koristi jedan put dnevno, prije spavanja, jer se tada proces regeneracije odvija najintenzivnije. Najbolji se učinci postižu dok se tretman primjenjuje svakodnevno, u razdoblju od 3 mjeseca, a kasnije, preventivno, preparat se može koristiti 2 puta tjedno.

READ  Royal Black Mask - mišljenje o maski za pomlađivanje lica

Ako serum uđe u oči, isperite ih obilato vodom. Serum ne smije se koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na neki od njegovih sastojaka. U slučaju alergijske reakcije, prestanite s tretmanom.

efekty stosowania make lash Make Lash – mišljenja o serumu za rast trepavica

Što je važno kada koristite serumom Make Lash?

 • Sistematičnost – serum se mora nanositi svaku večer, tri mjeseca.
 • Indikacije – proizvod je siguran za kožu i oči, ipak korištenje prevelike količine seruma može izazvati nuspojave kao što je peckanje ili crvenilo.
 • Učinci – preparat može djelovati drugačije kod svake osobe. Kod nekih će se učinci vidjeti već nakon nekoliko dana, kod drugih tek nakon nekoliko tjedana. Ipak važno je da ne odustajete od borbe za lijepe trepavice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Make Lash – mišljenja o serumu za rast trepavica

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Make Lash – mišljenja o serumu za rast trepavica

Trepavice su važan element ljepote, za svaku ženu. Međutim, prvenstveno služe zaštiti oka. Njihov glavni zadatak je zaštititi oči od nepovoljnih vanjskih čimbenika kao što su prašina, prljavština i prašina.

Zašto se trepavice ispadaju?

make lash na długie rzęsy 300x147 Make Lash  mišljenja o serumu za rast trepavicaVaše trepavice su se smanjile, i da biste eliminirali ovaj problem, najprije morate utvrditi uzrok. Najčešći razlozi gubitka trepavica su:.

 • Allergy – za kozmetiku ili kontaktne leće
 • korištenje određenih lijekova
 • hipotireoza ,
 • Infekcije i upale kapaka i folikula dlake,
 • učinci slobodnih radikala (cigarete, onečišćenje okoliša),
 • loša prehrana,
 • operacije oka.

make lash na wydłużanie rzęs 300x300 Make Lash  mišljenja o serumu za rast trepavicaČesto je slučaj da se trepavice ispadaju zbog nepravilne njege očiju. Uglavnom se radi o tome da ne radi ispravno ili često zaboravljajući oko make-up. Spavanje u make-up čini estuarij folikula kose i nadražaj očiju zabrtviti, trepavice slabe i ispadaju. Neoprana šminka također dovodi do mehaničkih oštećenja trepavica, poput lomljenja.

Činjenica gubitka trepavica također može biti znak ozbiljne bolesti i neodgovarajuće njege. Kada često produljite trepavice u dnevnoj sobi ili koristite prekomjerne odijela, vaše trepavice jednostavno trebaju obnovu i regeneraciju. Imamo dokazani način da spriječite ispadanje trepavica.

Make Lash: SpeCialis serum trepavica

Make Lash je serum speCialist namijenjen ženama čiji je san da imaju zdrave, pune i duže trepavice. Napredni aktivni sastojci sadržani u serumu čine terapiju prikladnom za regeneraciju tankih i osjetljivih trepavica iz prirode, kao i one koje su oštećene nepravilnom njegu ili previše invazivnim kozmetičkim tretmanima. Zahvaljujući laganoj teksturi, serum prodire u korijene kose i nakon samo nekoliko tjedana, trepavice postaju jače i deblji, a to čini vaš izgled izraženijim.

Svojstva aktivnih sastojaka sadržanih u serumu Make Lash

 • make lash na rzęsy 300x268 Make Lash  mišljenja o serumu za rast trepavicaBiotinol Tripeptid-1– To je biološki aktivan peptid koji podržava prirodni rast trepavica. Ona prodire u vlakna za kosu, jača strukturu i obnavlja elastičnost. Također stimulira folikule dlake, koje su odgovorne za proizvodnju materijala za kosu. Ciljano djelovanje peptida produljuje fazu rasta trepavica i čini ih dobitkom volumena i postaje savršeno izduženo i zamračeno.
 • Provitamin B5– prodire u kožu, pretvori se u vitamin B5, tj. pantotenska kiselina. Bitno je za pravilan rast trepavica. Zbog svoje mikromolekularne forme prodire u korijene dlake i tako sudjeluje u podjeli stanica kose, što izravno utječe na njegovu gustoću. Kao rezultat toga, vraća vitalnost trepavica i štiti ih od štetnih utjecaja vanjskih čimbenika, uz održavanje odgovarajuće razine hidratacije.
READ  Hairise - Mišljenja o novom spreju za zaštitu od ćelavosti

Tko je Make Lash serum za?

make lash na porost długich rzęs 300x224 Make Lash  mišljenja o serumu za rast trepavicaSerum namijenjen ženama koji žele ojačati i na taj način očigledno uljepšati svoje trepavice, bez obzira na to jesu li tanke i kratke po prirodi, ili se njihovo stanje jednostavno pogoršalo tijekom vremena pod utjecajem kozmetičkih tretmana ili nepravilne njege. Make Lash također se preporučuje za osobe koje su prošle invazivnu kemoterapiju, što ozbiljno slabi njihovu kosu. Make Lash također mogu koristiti žene koje nose kontaktne leće, ali ne zaboravite ukloniti naočale prije nanošenja seruma.

Make Lash revolucionarni je kozmetički proizvod. Posebna formula koja se primjenjuje u njoj vodi do dubokog regeneracije i rekonstrukcije trepavica. Kada su ispravno hranjeni i ojačani, oni povećavaju volumen, više su spektakularni. Make Lash omogućuje vam da oči budu oštre i sjajne.

Kako koristiti Make Lash serum?

efekty stosowania make lash 300x215 Make Lash  mišljenja o serumu za rast trepavicaPrije nanošenja seruma, temeljito rastavite. Tek tada, pomoću malog četkanja, serum se primjenjuje na liniju rasta trepavica, na samom rubu kapka. Serum se primjenjuje jednom dnevno, prije spavanja, jer je proces regeneracije najintenzivniji. Najbolji rezultati postižu se kada se takav tretman primjenjuje dnevno, tijekom 3 mjeseca, kasnije, profilaktički, kozmetički se koristi dva puta tjedno.

Ako serum ulazi u oči, isperite ga s puno vode. Serum se ne smije koristiti ako postoji preosjetljivost ili Allergy na bilo koju od komponenti pripravka. Ako postoji alergijski ReAction, zaustavite liječenje.

make lash 205x300 Make Lash  mišljenja o serumu za rast trepavicaŠto je važno kada koristite Make Lash serum?

 • sistematika– serum se mora primjenjivati svake večeri tri mjeseca
 • preporuke– proizvod je siguran za kožu i oči, ali prekomjerno korištenje seruma može dovesti do nuspojava kao što je spaljivanje ili crvenilo.
 • efekti– priprema može imati drugačiji učinak na sve. U jednom slučaju efekti će biti vidljivi nakon samo nekoliko dana, u drugom slučaju nakon samo nekoliko tjedana. Uvijek zapamtite, međutim, da ne smijete odustati od borbe za lijepe trepavice.
Lucija Pretić
About Lucija Pretić 636 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*