Kontaktirajte upalu crijeva I kapke

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Kontaktni konjunktivitis i upala kapaka su bolesti uzrokovane lokalnom reakcijom na kozmetiku, lijekove, dezinficijense, konzervanse ili druge kemijske tvari (npr. Rak, rak itd.). akril, lateks).

Simptomi kontaktnog konjunktivitisa i kapaka

Simptomi kontaktnog konjunktivitisa i kapaka slični su onima kod atopičkog konjunktivitisa i rožnice, a očne lezije slične su kontaktnim dermatitisima. Bolest ne vodi do trajnog oštećenja vida.

Liječenje konjunktivitisa i upale očnih kapaka

Liječenje konjunktivitisa i upale kontaktnih kapaka temelji se na uklanjanju upalnih čimbenika gdje god je to moguće. Dodatno, koža kapaka se podmazuje i konjunktiva se ispere s otopinom fiziološke soli.

Osim konjunktivitisa, postoje i druge rijetke bolesti očiju. To su: proljetni konjunktivitis i upala rožnice, atopični konjunktivitis i upala rožnice, te divovski papilarni konjunktivitis.
Mariusz Kłos

– Interne bolesti “, Andrzej Szczeklik, praktična medicina, Krakow.
– Allergologija ‘, Niels Mygind, Ronald Dahl, Soren Pedersen, Kristian Thestrup-Pedersen, izd. izdanje pol. Jerzy Kruszewski, Wojciech Silny, izd. Urban & Partner, Wrocław.

READ  UpSize - mišljenja, cijena, gdje kupiti, sastojaka, kako to funkcionira?
Lucija Pretić
About Lucija Pretić 636 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*