LJEPOTA

Izgubio sam svoju kćerku W 34 Tigers

Tragedija kao što je ovaj meni čini mi se da se u obilju susrećem s dnevnim svjetlom. Izgubio sam svoju kćer u 34 tjedna. Prošlo je pet tjedana i ne mogu živjeti. Ali imam 2 prekrasna i zdrava djeca, ova trudnoća bila je iznenađenje, upravo sam zatrudnjela anti pilulom. Tko bi zamišljao, ne bi trebao biti toliko trudan s ovom ligike. Iskusio sam tu tragediju strašno s mojim mužem, a ne može se pogoršati kada vidite svoje dijete u lijesu. Moja djeca su rođena od strane snaga prirode sve tri Amelka u 34tyg je velika djevojka težak 2515g i ona je imala 6tyg odrasti. Svi super prenatalni testovi s minimalnim rizikom nasljednih žetona nitko nam ne može reći zašto. Liječnik koji me je vodio, za mene je kao moj otac, vjerujem mu. Kamilko mi je rekao toliko brutalno da ću reći, ali takva je priroda nitko nije kriv za njezinu smrt u takvoj gustijoj ciaxitima, ali smrti su se dogodile ali nikad ne bih očekivala da će ova tragedija utjecati na nekoga blisku meni. Svi smo plakali užasno. Već smo čekali 5 tjedana za rezultate obdukcije, a dodao je da nakon ove obdukcije možemo ostati neodgovoreni, jer će za to biti pripremljeno 85% drugih roditelja. Priroda je brutalna, ako ne bi bilo Božje ludilo, bjesnio bih se i ovdje moramo živjeti jer je 2 male djece u kući. Mogu samo zahvaliti Bogu s 2 djece i mogu mu zahvaliti za privatni ANIOL koji je dao mojoj ridsine. Nikada ne voliš mamu o tebi, on će te zaboraviti toliko strašno je tužno da nisi ovdje. To je užas koji smo prošli, a ne poreimo vas 8, 10 ili 15 tjedana do 34tyg, kada sve čeka u komoditetu i ormariću. Kada je mama kupila 2 dana ranije, stavila je pampers u kovčeg, a Bog je opremio Boga da mi dade snagu i vjeru da prođe kroz ovaj pakao ne pusti me da odem jer će to zvučati na ovom svijetu. Pricked sam se na vas, a zatim se ispričao za vas, jer gdje će biti bolje za nju da hrđu majčinu dojku, ti si naš stubble. UFAM CI !!!

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *