LJEPOTA

IZBRAN ČLANEK: Današnji shujševalni nasvet: Kako izgubiti 16kg v 4 tednih

Novinarka Helen Hasman raziskuje čudno rešitev za izgubo teže, ki hitro pridobiva na popularnosti v ZDA in drugod po svetu.

Raspberry Ketone je najnovejši hit v "bitki z kilogrami". Milijoni ljudi hvalijo to tako imenovano "čudežno tabletko", ki jo vzamete kot dopolnilo za izgubo teže. Pridobila je že veliko pozornosti, saj je bila pred kratkim predstavljena na dr Oz Show. Presenetljivo je, da veliko ljudi, ki se vsak dan borijo s svojo težo, še ni slišalo o tej zmogljivi možnosti. Tisti, ki so slišali za dieto z Raspberry Ketone so zmedeni o tem, kaj je, kako jo uporabljajo in kako se izogniti neučinkovitim formulam in prevaram.

Oglejte si video iz The Dr Oz Show, ko dr Oz govori o koristih Raspberry Ketone.

Not Found

The requested URL /web/20130914060436if_/http://www.dailymotion.com/embed/video/x128lzq was not found on this server.

Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at whitedotseo.com Port 80

Po mnenju dr Oz Raspberry Ketone deluje na več načinov, "Prvi način je, da v telesu povzroča izgorevanje glukoze ali sladkorja in maščobe, predvsem v jetrih … drugi način, najpomembnejši način, je, da upočasnjuje sproščanje sladkorja v krvni obtok. Torej, če se vam v krvnem obtoku ne kopiči sladkor, potem se vam ne nabira maščoba, namreč sladkor se spremeni v maščobo … Ko se oba načina združita, dobiš ta sinergijski učinek, ki v bistvu izgoreva, blokira in ustavi maščobe, vendar je tudi naravno in varno."

No, mi smo bili malo skeptični glede tega Raspberry Ketone. izvlečka. Tudi potem, ko sem predelala gore raziskav. Čeprav sem imela izobraženo mnenje, še vedno nisem imela nobenega osebnega dokaza, da je Raspberry Ketone sploh vreden mojega časa. Torej, z blagoslovom urednikov, sem se odločila, da grem in sama preizkusim izdelek. Kako lažje izvedeti resnico, kot da opraviš svojo raziskavo?

Ko sem obiskala spletno stran distributerja nisem nameravala takoj kupiti izdelka, hkrati sem vedela, da si ne bi odpustila če ne bi poskusila. Torej, kupila sem eno stekleničko brez strahu – saj je 60-dnevna garancija za povračilo denarja, nekakšno brezplačno poskusno obdobje za vsakogar. Tvegala nisem nič, moja investicija je bila varna. Sem ga kupila!

To trdijo na spletni strani Raspberry Ketone™ …

  • V študiji, objavljeni v reviji "Lipids in Health & Disease", so osebe ki so jemale Raspberry Ketone v povprečju izgubile 6 kg v 28 dneh brez vaj ali diet.
  • Raspberry Ketone ne vsebuje nobenih stimulansov.
  • Raspberry Ketone ugotovljeno, poveča presnovo, in pospeši izgubo teže za več kot 800%.
  • Študije so pokazale, znižanje holesterola za 39% in povprečno zmanjšanje 4cm v obsega trebuha v 28 dneh.

Preizkus Raspberry Ketone

Raspberry Ketone je prispel v 4 dneh, od oddaje naročila na spletu.

Steklenice, ki sem jih prejela so vsebovale enomesečno zalogo tablet. Tako, da se je čudovito izšlo, saj naj bi 9 mesecev preizkušala in beležila napredek.

Moj 4 tedenski test: Raspberry Ketone

Moji Rezultati

Prvi teden

Po enem tednu na dieti sem bila presenečena nad dramatičnimi rezultati. Moja raven energije se je povečala, in sploh nisem bila lačna, očitno stranski učinek izvlečka Raspberry Ketone ki zavira apetit.

Iskreno, počutila sem se odlično.

V svoji dnevni rutini nisem ničesar spremenila. 7. dan sem stopila na tehtnico in nisem mogla verjeti svojim očem. Izgubila sem 2 kg. Ampak še vedno nisem bila prepričana, saj pravijo, da na začetku vsake diete izgubite veliko vode. Želela sem počakati in videti rezultate v prihodnjih tednih. Ampak izgledalo je zelo obetajoče! Prvič po več letih sem tehtala pod 64 kg!

Drugi teden

Po dveh tednih sem začela teden z še več energije in dejansko sem spala bolj trdno kot prej. Ponoči se nisem več zbujala in premetavala, ker se je bilo moje telo dejansko sposobno sprostiti (mislim, da je to posledica odstranjevanja toksinov). Uspela sem izgubiti še 5 kg, skupno neverjetnih 7 kg telesne teže, v samo 2 tednih.

Moram priznati, da sem začela verjeti, da ta dieta ni prevara.

Tretji teden

Po 3 tednih so vsi moji dvomi in nezaupanje popolnoma izginili! Sedaj me je za 2 polni velikosti manj, potem ko sem izgubila še dodatnih 6 kg. Še vedno imam ogromno energije. Precej pogosto, vam pri drugih dietah okrog tretjega tedna zmanjka volje. Z Raspberry Ketone moja raven energije ne upade, ampak ostajaja enakomerna čez cel dan. Ne potrebujem več popoldanskega počitka! Opazila sem tudi, da moj želodec veliko bolje prebavi hrano. Nobene napihnjenosti ali neprijetnih plinov!

Četrti teden

Po četrtem tedenu, so bili moji končni rezultati šokantni. Izgubila sem neverjetnih 16 kilogramov, odkar sem začela z Raspberry Ketone dieto! Pravzaprav se vsi v Consumer Lifestyles jezijo, ker se niso javili, da bi bili poskusni zajček. Z uporabo Raspberry Ketone sem v zadnjih treh tednih izgubila še 3 kg. Če sem iskrena nimam več kaj zgubiti . Zagotovo bom še naprej uporabljala Raspberry Ketone, ker ima veliko antioksidantov in vitaminov, in naredi mojo kožo neverjetno.

"Z rezultati sem več kot zadovoljna.

Izgubila sem 16kg v 4 tednih, brez posebnih diet ali težke vadbe"

Zaključek: Kot mi, boste morda malo dvomili v učinkovitost te diete, vendar morate poskusiti sami; rezultati so resnični. Po izvedbi svoje ​​lastne raziskave smo veseli, ko vidimo, da ljudje v resnici doživljajo uspehe z njim (tako kot sama). Nimate kaj izgubiti. Sledite povezavam, ki sem jih navedla, da naročite Raspberry Ketone in vedite, da boste dobili kakovosten izdelek, ki deluje!

Veliko sreče pri izgubi teže

– Helen Hasman

Komentarji

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *