LJEPOTA

Ishemična upala Bolest crijeva

Ishemična upala crijeva karakterizira nedovoljna količina krvi u crijevnom zidu. To može biti prolazno ili nepovratno stanje. Gotovo uvijek iznenadna ishemija tankog crijeva dovodi do nekroze u određenom dijelu organa.

Glavni uzrok intestinalne ishemije je zagušenja ili tromboza u mezenteričnim venskim žilama. Ishemija se može podijeliti na akutnu ili kroničnu bolest crijeva.

Simptomi ishemijske bolesti crijeva

Glavni simptom ishemijske bolesti crijeva je iznenadna i teška bol u kolicima. Nalazi se u abdomenu ili donjem dijelu trbuha. Pored toga, postoji proljev krvi. Peritonealna upala se brzo razvija.

U obliku kronične upale ishemijskih crijeva, bolovi u trbuhu javljaju se nakon obroka. Simptomi peritonitis mogu se opaziti, kao što su: trbušni trbuh, povećana napetost u trbuhu, peristaltska šutnja, šok.

Liječenje ishemijske bolesti crijeva

Konzervativno liječenje ishemijske bolesti crijeva primjenjuje se na blagom tečaju. Preporučuje se neposredna laparotomija, tj. Resekcija crijevnog trakta u slučaju tromboze ili blokade s sekundarnom intestinalnom nekrozom.
Monika Kozak

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *