LJEPOTA

Imam pitanje. Da Da Ovaj ugađanje za liječenje?

Hiperbilirubinemija je bolest koja se manifestira u povišenim razinama bilirubina u krvnom serumu. Simptomi žutice, tj. M., Pojavljuju se kod pacijenta. među ostalima i žutosti oka, kože i sluznice sluznice.

Hiperbilirubinemija uključuje bolesti:

Gilbertova bolest

Gilbertova bolest je najčešći oblik hiperbilirubinemije. Gilbertova bolest je genetska bolest u kojoj postoji manjak prijenosa glukuronila u jetri. Bolest se ne liječi, pacijenti trebaju izbjegavati čimbenike koji uzrokuju žuticu (m.). među ostalima trud, groznica, stres, gladovanje). Pogoršanje stanja nastalog nakon produženog fizičkog truda ili nakon slučajne infekcije nestaje nakon prekinutog liječenja.

Fiziološka neonatalna žutica

Fiziološka žutica novorođenčadi povezana je s nezrelost enzimskog sustava, a time s abnormalnim metabolizmom bilirubina. Žuljanjem kože i očiju pojavljuje se u većini novorođenčadi i gotovo svim preuranjenim bebama. Infant hepatitis javlja se u drugom ili trećem danu života i obično se oslanja na osmi dan.

Crigler-Najjar tim

Crigler-Najjarov sindrom sastoji se od nedostatka ili nedostatka glukuronil transferaze (UDP-glukuroniltransferaza, UGT), što uzrokuje jaku žuticu. Criglerov sindrom – Najjara je genetska bolest, nasljedna autosomno recesivno.

Dubin-Johnsonov tim

Dubin-Johnsonov sindrom razlikuje se od Gilbertovog sindroma u tome što je bilirubin u plazmi uglavnom esterificiran. Dubin – Johnsonov sindrom je nasljedan (genetsko stanje, nasljedno autosomno recesivno) povezano s defektom izlučivanja organskih aniona.
Zhaneta Malec

Komentari Hyperbilirubinemie

johnyman | 2009-04-27 14:08

Ja sam * sretan vlasnik * Gilbertovog tima. U meni je otkriven slučajno (kao u većini slučajeva). Jedina prednost ove bolesti je vjerojatno njegova otkazivanja iz vojne službe. Općenito, ne ometa ništa. Možete živjeti miran život. Problem je kada stvarno trebate umoriti ili stresno. Tada koža i oči postaju žute i potrebno je odmoriti. Drugi primjer hiperbilirubinemije je kada osoba iznenada postane vrlo pospan nakon obilnog obroka.
Pozdravljam sve s * timom *.

Kudlacz | 2009-07-07 22:51

Ja sam * sretan vlasnik, pa nisam mogao ići u školu časnika. Imam pitanje, ako se sjećam hiperbilirubinemije, to me čini žutom nakon napora. Nisam primijetio ništa slično. Ja ću zakopati 10 km, ako napravim 300 pumpi, uliti ću cijelo vrijeme, tako da nemam snage da ostanem na nogama. I ne vidim (ili vidim nikoga drugoga) žute oči (prilično crvene od napora – uglavnom trbuha ili pumpe). Posljednja studija koja je prikazivala oko 4-6 mjeseci pokazala je (ako se ne griješim) prelazeći biljar. Ne sjećam se 50 ili 50 puta, ali netko je rekao da je to puno. Imam pitanje. Ili će proći, san mi je život već bio uništen, a sad me povlačio za sobom.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *