LJEPOTA

Green Coffee – povratne informacije o tabletama Green Coffee

Green Coffee – povratne informacije o tabletama Green Coffee

Na tržištu pripravaka za mršavljenje dugo nije postojao nijedan proizvod koji izaziva takve velike emocije i izaziva nade mnogih ljudi. To je Green Coffee, o kojem možete čitati doslovce sve na internetu. S druge strane, mi smo se usredotočili na činjenice i pokušat ćemo prikazati rezultate koji mogu ostaviti dojam u sljedećem članku.

Što je Green Coffee?

Mnogi od nas cijene su različite vrste kave u našim životima, ali samo su neki pokušali Green Coffee. Ima slab okus i malo mirisa. Međutim, to se ne tiče okusa. Oni su jednostavno žitarice koje nisu prošle nikakvu toplinsku obradu – sušenje i pušenje.

Zato zrna kave zadržavaju svoju prirodnu zelenu boju i sva njihova zdravstvena svojstva, što također znači prisutnost jedinstvenih kemikalija. Neki od njih su osjetljivi na toplinu i raspadaju se pod utjecajem temperature, zbog čega nisu sadržani u kavi.

To su uglavnom oksidirajuće tvari – polifenoli, čiji Green Coffee sadrži mnogo. Osim toga, sjemena ove biljke pružaju niz vitamina i minerala za zaštitu srca i krvnih žila.

Međutim, najzanimljivija od dijetetske točke gledišta je klorogenska kiselina, također skraćena kao CGA.

Klorogena kiselina CGA – zašto je tako djelotvorna?

Kemijski, pripada skupini gore spomenutih polifenola i predstavlja ester kineina i kave kiseline. Njegova akcija temelji se na regulaciji stanica za interakciju s jednim od gušterače – inzulin. Prema stalnim istraživanjima, klorogenska kiselina može usporiti lučenje glukoze u krvni sustav nakon obroka, a također povećava osjetljivost stanica na spomenuti inzulin.

Nakon obroka, tijelo ne pada u san i metabolizam radi velikom brzinom. Jednostavni šećeri ne pretvaraju se u masno tkivo, tako da osoba koja uzima Green Coffee ekstrakt postupno prestaje dobiti težinu. Usporavanje taloženja masnog tkiva i dalje je korisno za stanje unutarnjih organa, osobito srca i jetre. Klorogena kiselina učinkovito blokira taloženje masnih naslaga u kanalićama jetre i neprijateljski sustav jetre, sprečavajući njegovu insuficijenciju.

Metabolizam stimuliran Green Coffee omogućuje pacijentima da de facto uzimaju veće količine kalorija, što znači da ne moraju slijediti drakonske, oslabiti dijete – to također utječe na stanje organa i kostura.

Osim toga, klorogenska kiselina ima antibakterijska, protuupalna i pročišćavajuća svojstva koja maksimiziraju učinke tretmana mršavljenja.

Počeci istraživanja Green Coffee

Kava kao biljka već je bila predmetom tisuća studija širom svijeta. S druge strane, Green Coffee se cijelo vrijeme testira, a svojstva “mršavljenja” uzimaju se u obzir pod povećalom.

Jedna od prvih studija provedena je od strane talijanskog znanstvenika koji su odlučili testirati djelovanje klorogenske kiseline na miševe. Tijekom ovog testa, miševi su hranjeni dva tjedna s ekstraktom Green Coffee i trigliceridima, koji su trebali biti pravi pokazatelj asimilacije masti. Ovaj skup omogućio je određivanje načina na koji kemikalije sadržane u Green Coffee utječu na volumen masnog tkiva glodavaca.

Rezultati su pokazali vrlo obećavajuće, jer je u istraživačkoj skupini zabilježeno oko 1% smanjenje tjelesne težine u odnosu na kontrolnu skupinu. Zanimljivo je da su u miševima koji jedu hranu pomiješani s klorogenskom kiselinom zabilježeni pad masnog sadržaja masnoća i poboljšanje staničnog metabolizma.

To je potvrdilo pretpostavku istraživača da je Green Coffee od tada postao predmetom mnogih laboratorijskih testova.

Tema za televiziju

Rastuća popularnost Green Coffee u hodnicima vodila ga je da ga brine za njega osobno dr. Oz, koji je poznat u Sjedinjenim Državama. Njegov je tim proveo studiju koja je, prema dr. Oz, nedvojbeno potvrdila učinkovitost klorogenske kiseline.

Istraživanje je obuhvatilo 100 žena, od kojih su neke primale CGA i druge koje su primale placebo. Sve žene su zamoljene da ne mijenjaju svoje prehrambene navike ili njihovu razinu tjelesne aktivnosti tijekom testiranja. Svaki od njih je trebao napisati točno sve u posebnim dnevnicima.

Nakon nekoliko tjedana istraživanja, utvrđeno je da žene koje uzimaju CGA imaju prosječno Weight Loss od 0,9 kg, dok su žene s placebom imale Weight Loss od oko 0,45 kg.

Činilo se da je dr. Oz bio iznenađen tolikim dobrim rezultatima istraživanja. On je poticao sve žene s prekomjernom težinom da koriste Green Coffee ekstrakt, ali je istaknuo i neke važne pojedinosti o pravilnoj pripremi. Prema njegovim riječima, pripada: …

 • potražite proizvode s što je moguće više CGA u zalihi,
 • zaobići pripravke s previše punila i zamjenskih sredstava,
 • Obratite pažnju na važnost riječi “čista” – obično se koristi u marketinškoj strategiji, a u slučaju Green Coffee ekstrakta to ne mora značiti mnogo.

Ne samo dr. Oz

U prikazu dr. Oza prikazani su već poznati nalazi. Otkriće je proveo tim istraživača sa Sveučilišta u Scrantonu, SAD, na čelu s svjetski poznatim znanstvenikom Joeom Vinsonom. U testu je sudjelovalo osam žena i osam muškaraca. dvostruko sakriven .

Takvu tehniku naširoko koriste znanstvenici, a karakterizira činjenica da niti istraživač niti istraživač nemaju pristup ključnim informacijama o provedenim istraživanjima. Zahvaljujući tome, ne mogu utjecati na rezultat neizravno i nesvjesno.

Istraživanje se temelji na dvjema dozama Green Coffee ekstrakta koji su primijenjeni na volontere tijekom razdoblja od 6 tjedana. Za neke od njih dnevno je iznosilo 1050 mg (tri puta dnevno 350 mg), druga skupina je primala 350 mg dva puta dnevno, treća je skupina uzela placebo. Dodatna pretpostavka studije, kao u slučaju testova Dr. Oz, bila je ukupna nepromjenjivost prehrambenih navika i razina tjelesne aktivnosti među ispitanicima.

Rezultati istraživanja bili su zapanjujući, s prosječnom Weight Loss od 2,02 kg u prvoj skupini, 1,54 kg u drugoj i bez razlike između placebo korisnika. Općenito govoreći, gubitak tjelesne težine kod svih ispitanika iznosio je cca. Postotak masti u tijelu smanjen je za oko 16 boda, dok je postotak masti u tijelu bio manji za oko 10,5%.

Važno je imati na umu da su ti rezultati postignuti bez ikakvih promjena u prehrani ili tjelesnoj aktivnosti. Kao što objašnjava Joe Vinson, Green Coffee može biti još učinkovitiji. “Ako je korištenje pravilne doze ekstrakta Green Coffee podržano optimiziranom prehranom i povećanom fizičkom aktivnošću, suočili bi se s mnogo višim Weight Loss tijekom razdoblja istraživanja”, kaže istraživač. Dodaje da tijekom promatranja nisu zabilježene nikakve neugodne posljedice Green Coffee.

Stoga se može zaključiti da je ovaj dodatak potpuno siguran za ljudsko tijelo i potpuno metaboliziran.

Vrijeme za dobro zdravlje

Kada je riječ o potrazi za pro-zdravstvenim svojstvima bilo kojeg proizvoda, vjerojatno u svijetu nema više vlasti od japanskih. Utjecaj CGA na ljudsko tijelo odlučio je istražiti tim znanstvenika pod predsjedanjem Yoshiro Kokubo iz Osake. Rezultat njihovog rada bio je sveobuhvatno izvješće u kojem možemo, među ostalim, čitati o izvrsnim rezultatima klorogenske kiseline u smanjenju razine šećera u krvi, čak iu osoba s dijabetesom s inzulinskom rezistencijom.

Američka znanstvenica, koja su “dodali” regulaciju metabolizma šećera, nisu zaboravljena na ovu studiju kako bi se smanjio rizik od moždanog udara i poboljšali stanje srčanog i krvnog sustava.

Nešto iz našeg dvorišta

Za neke, znanstvena istraživanja iz cijelog svijeta nisu dovoljna – još uvijek postoje mnogi pristaše teorije zavjere, koji govori o globalnoj zavjeri farmaceutskih tvrtki koje žele dodatno zaraditi od pretučenih ljudi.

Učinkovitost Green Coffee ekstrakta se može vidjeti, međutim, slijedeći internetske forume i osobne blogove koje postavljaju sve veći broj polova. Svatko tko je ikad bio zainteresiran za mršavljenje proizvoda mora ući u povijest gđe Magde, vesele plavuše, koja je odlučila podijeliti učinke uzimanja Green Coffee ekstrakta. Zahvaljujući takvom liječenju, izgubila je 36 kilograma i podijelila svoja zapažanja o ovoj pripremi u minuti.

“Moja kćer, kad je vidjela da sam tako mršava, rekla je:” Ali s tobom, štapa! “- tako Magda započinje priču o Green Coffee. Vidljivi učinci liječenja zainteresirali su i druge žene oko Magde za ovu specifičnost: svekrva, svekrva i prijatelja. Kao što priznaje, oni također imaju problema s dodatnim kilograma, što je izazvalo mnoge neugodne situacije u njihovom životu.

Važno je napomenuti da je tretman gospođe Magde provedena pod nadzorom obiteljskog liječnika koji je s pravom predložio povećanje učestalosti rutinskog pregleda. Na taj je način želio vidjeti hoće li takva brzina Weight Loss negativno utjecati na zdravlje gospođe Magde. Rezultati su se svaki put pokazali besprijekornim. “Nemam nikakvih nuspojava, nisam bolestan, ja sam svjež i nemam nikakvih problema sa spavanjem” – to je Magda mišljenje da je to još jedna prednost uzimanja ekstrakta zelenog čaja.

Osim izgubljenih funti, čini se da je najveći nedostatak apetita za slatkiše, šećer i fast food.

“Osjeća se samopouzdanje, sam izgled u ogledalu, manje veličine. Netko kaže:” Ali izgubili ste težinu, to je super “, Magda sažima svoje misli.

Klorogenska kiselina – Sažetak

Uzevši u obzir sve gore navedene rezultate, jasno je da klorogenska kiselina ima jedinstvena svojstva. On će biti odgovoran, između ostalog, za: …

 • kontrola razine glikemije,
 • regulacija apsorpcije ugljikohidrata,
 • sprečavanje taloženja ugljikohidrata u obliku masti,
 • Detoksikacija tijela,
 • masnoće spaljivanje,
 • zaštita od slobodnih radikala,
 • usporavanje procesa starenja,
 • smanjenje težine,
 • sprečavanje začepljenja,
 • jačanje imunološkog sustava.

Važno je imati na umu da je klorogenska kiselina samo jedna od mnogih tvari prisutnih u Green Coffee. Što je vrijedno znati o ostalim sastojcima?

Snaga bioaktivnih sastojaka

Green Coffee također sadrži diterpene – spojeve zamotane u lošu slavu uslijed blagog povećanja kolesterola u krvi. Ali njihova prisutnost također ima pozitivne učinke na tijelo, što sigurno usmjerava ravnotežu na pozitivan način.

Jedan od tih spojeva, kafestol, aktivira enzim zvan S-transferazu, odgovoran za brzu razgradnju ksenobiotika, kemijsku supstancu koju ne proizvodi ljudsko tijelo. Osim toga, kofein i kahweol štite stanice od učinaka kancerogenih tvari aktivirajući posebne spojne enzime.

Kava je također neprocjenjiv izvor vitamina PP – dio Green Coffee ekstrakta može zadovoljiti do 10 posto dnevne potražnje za ovim spojem. A ovo je izuzetno potrebno za učinkovito djelovanje cijelog tijela – odgovori m. među ostalima za normalnu funkciju mozga, sudjeluje u biosintezi kortizola, tiroksina i inzulina.

Green Coffee ne samo za Weight Loss

Green Coffee ekstrakt, kao što možete pročitati u ovom članku, korisno je ne samo kao pomoć za mršavljenje. On ima pozitivan učinak na mnoge bolesti, što je dokazano istraživanjem provedenim na skupini od preko 125 tisuća ljudi.

Pokazano je da redovito konzumiranje Green Coffee učinkovito smanjuje rizik od razvoja dijabetesa tipa II u žena i muškaraca. Do sada je tajna koja od sastojaka Green Coffee može biti odgovorna za taj proces, ali se vjeruje da ovdje navedena važna uloga klorogenske kiseline, kao i kofeina, ima važnu ulogu. Mehanizam djelovanja može biti dvostruk: zeleni čaj ubrzava metabolizam glukoze ili povećava toleranciju na inzulin.

Zanimljiva molekularna rješenja za tu zagonetku predstavila su znanstvenici sa Kalifornijskog sveučilišta u Los Angelesu, koji je zaključio da Green Coffee podiže razinu jednog od proteina koji vezuju spolne hormone. Povećana proizvodnja regulira koncentraciju m. među ostalima testosterona i estrogena, koji su uključeni u razvoj dijabetesa tipa II.

Također, pokazalo se da Green Coffee smanjuje rizik od raznih vrsta raka, uključujući bradavicu i rak debelog crijeva. Izvor takve aktivnosti je vjerojatno gore spomenuti diterpeni, koji inhibiraju utjecaj kancerogenih čimbenika na stanice organizma. U slučaju karcinoma debelog crijeva, važna je uloga povećana intestinalna peristaleza zbog Green Coffee.

Sažetak

Kava svojom popularnošću prvenstveno pripada okusu i poticajnim osobinama. Međutim, ispostavilo se da su neke od njegovih sorti vrijedne piti iz drugih razloga – to je slučaj s Green Coffee. U svakom od njegovih zrna nalazi se vrsta biokemijskog laboratorija, čiji se elementi usko usklađuju i uzrokuju pozitivne učinke unutar cijelog tijela.

Green Coffee nedvojbeno je jedan od najboljih proizvoda za mršavljenje dostupan na tržištu danas. Učinkovitost ove vrste Weight Loss tretmana, potvrđena brojnim studijama i stručnim mišljenjima, razlog je što sve više i više ljudi odabire ovu vrstu Weight Loss tretmana. Važno je napomenuti da ova vrsta terapije, pored gubitka težine, također će poboljšati cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Međutim, kada tražite Green Coffee ekstrakt, valja se vjerovati najboljim proizvođačima. Pripravak iz neizvjesnog izvora može sadržavati mnogo manju količinu korisnih sastojaka nego što je deklarirano na ambalaži, tako da učinci tretmana mršavljenja neće biti tako dobri. Stoga se ne isplati otkriti gubitak novca i razočarana očekivanja na štetu niže cijene.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *