LJEPOTA

Fish XXL – recenzije, cijena, gdje kupiti, kupiti sada

& nbsp;

Praktično sprej aktivator oštar Fish XXL dizajniran za zimski ribolov pruža dobar ulov pod kojim uvjetima.

Asistent u teškim uvjetima

Spray Fish XXL je posebno dizajniran za mami ribu, držite željenu stanicu u niskim temperaturama. Ispuštenog sprej, koji je obrađen u preljev. Prepoznat kao učinkovito sredstvo da se natječu u ribolovu za nekoliko godina. Sudionici iz različitih zemalja, izrazio je zadovoljstvo rezultatom, ostavila pozitivan feedback na mamac.

Fish XXL izrađen od strane znanstvenika posebno za ribolov na hladnom, tamnom vodom, može se koristiti u bilo bare, jezera, rijeke, mora. Za pozitivan rezultat, bez obzira na godišnje doba, vremenske prilike. Osnova dizajna droge – biologija. . Cilj je podići privremeni, high-speed ribolov

U razvoju funkcije, istraživači postavili zadatak – da ponudi klijentima brz i učinkovit, kompaktan alat, jednostavan za korištenje. Testovi su pokazali da je lijek u potpunosti ispunjava zahtjeve.

Kako funkcionira sprej

Fish XXL, uzimajući na sluzav od ribe, to iritantan, naravno, uzbuđuje osjetila mirisa. Tvari s jakim mirisom, uključuju receptore koji prenose impulse u mozak. Čak i ako je vodena kralješnjaka hranio, osjetivši miris, plutajući na stranu mamac, zgrabite hranu, uzeti mamac. Nakon izlaganja lijeku uspavanih stanovnike jezera, rijeka postati aktivan u hladne zimske vode.

privlačenje ima tamnu boju, proizvođač objašnjava boje željom da zaobiđe zaštitni odgovor vodenih kralješnjaka. Oni su oprezni svijetlih objekata u vodi. Gusti dosljednost proizvoda omogućuje da ostanu na vrhu mamac, što omogućuje korištenje mamac nekoliko puta. Rupe, prije prikarmlivat ribe, oni su opet, tako hvatač, to je poželjno da ide u omiljene stranice.

sprej djeluje učinkovito u pomaganju njegov vlasnik postigli sljedeće rezultate:

 • Ribolov postaje nekoliko puta uspješniji u bilo kojoj vrsti vode, i led;
 • privlačcnjc stimulira receptore su izuzetno oprezni, puni objekata ribolova;
 • Potreba za dugu obuku mamac nestaje;
 • Proces ribolov je mnogo brže, što je važno pri niskim temperaturama;
 • Catch račun za mnogo veće vrste. Rezultat će zadovoljiti iskusni, oduševit će novak ribar, plijen će morati dati, prodati; u potpunosti je opravdao izdatak (kupnje prijenosnika);
 • Za dobivanje prednosti ugodan ribolov, bez oduzimanja teritorija pronalaženje rupe dodatni torbu sa mamac;
 • Nema negativan utjecaj na kožu;
 • privlačcnjc privlači cijele rojeve iz udaljenih područja;
 • Jednostavno rukovanje vrlo meke Savjeti (liËinke pernatih);
 • Sprej je ekonomičan, prikladan, može se koristiti izravno s rukavicama, bez pothlađenje;
 • kompatibilni različitim preljev bez štetnog toksičnog djelovanja;
 • Stanovnici voda se ide za ukusnu, primamljiv miris;
 • Omogućuje njen vlasnik dobiti zadovoljstvo procesom, uživati ​​u prirodi, ribolov;
 • ima produženo djelovanje,
 • Možete koristiti vrhunsku rezultat ribolov kao metodu samopouzdanja.

Lijek čini zima ribolov lako i ugodno zbog činjenice da je miris privlači sve vrste vodenih kralješnjaka. Nemate dugo vremena bez uspjeha zamrzavanja u rupu – riba aktivnosti, dobar ribolov je osiguran.

Sastojci Fish XXL

sprej Fish XXL sastoji se od sljedećih prirodnih sastojaka koji privlače ribu u vodu s ledom kad je osrednji miris. Bezopasan, ne zagađuje ribnjak:

 • rocambole (češnjak ogromna veličina) – učinkovito djeluje na srce, krvne žile, probavnog trakta; ima okus, aromu običnog luka; snažan atrakcija za stanovnike ribnjaka, posebno šarana, odlična ugriza deverika, šaran, štuka,
 • Konoplja ulje je vrlo hranjivo, savršeno stimulira probavu; privlači deverika, som, crvenperka;
 • Kaffir vapno – izvor gorak okus Tajlandski, malajski, indonezijske kuhinje, stimulira receptore šaran, karas, linjak;
 • Protein lignje savršeno asimilirati u ljudskom tijelu; ima snažan utjecaj na smuđ, som, manić;
 • polisaharide, aminokiseline – tvar koja nedostaje vode u zimskom, vertebralnih, okus im se sviđa, štetne učinke na tijelo nakon upotrebe u hrani nedostaje
 • .

 • Prirodni masti – privlače sve stanovnike voda (mirnim, grabljivica, pažljivim)

Aktivni prirodni sastojci u kompleksu dominiraju miris ribe, njih privlači na području ribarstva, prisiljavajući. im da se vrate nakon određenog vremenskog razdoblja. Komponente sprej potpuno sigurno za okoliš.

Primjena spoja Fish XXL

Za korištenje Fish XXL za postizanje apsolutne stvari, važno je slijediti upute, oprezno se na sve stavke. Morate uzeti uobičajenu mamac koji uvijek koristi. Kada ribolov na mirnoj prerade ribe mamac 3 puta, predatori – oko 8 (doza udvostručena). Oko četvrt sata počnu grizu. Uhvaćen opet malo, za sprej mamac za održavanje miris -, pripravak je predmet djelomičnom izbacivanjem

Postoji nedostatak ribolov – morate malo pričekati, vjerojatno su ribe još nisu navikli. To će stati, uspjeh je neizbježan. Za maksimalne rezultate, morate imati dobar pripremiti opremu, kao u konvencionalnom ribolov, čine široku rupu. Budite sigurni da haljina toplo, kao i uvijek za zimski ribolov. Sprej neće učiniti sav posao sami, to je osmišljen kako bi značajno poboljšati rezultate.

Kada je Fish XXL

sprej Fish XXL korisno koristiti sljedeće kategorije:

 1. Trebate zajamčena led-ribolovni ulov u određeno vrijeme;
 2. Ne postoji mogućnost da se ribolov ogroman mamac;
 3. postoji želja za učenjem novih metoda ribolov mamac;
 4. Ne postoji mogućnost traženja novih područja ribolova;
 5. Rodbina zabrinuti kritika zbog nedostatka ulova;
 6. Nema vremena za kuhati mamac;
 7. Pješačenje, koja je potrebna fina vući, uzimajući niske proizvoda;
 8. Postoji potreba da se dopuni obiteljski proračun, cilj – završiti otpadnih proizvoda;
 9. Ljubitelji ribolova, potpuno zaboravljajući na kompleksnost vremena, sezona;
 10. Ne želeći platiti rezervoare;
 11. stanovnici sjevernim;
 12. U želji da doživite euforiju od ribolova, pronaći novi smisao;
 13. Planiranje napustiti korištenje kombinezon dok je ribarstvo.

Nije potrebno obratiti pažnju na jak miris. Nema kemikalije za korištenje može učiniti sve, svugdje. To bi trebao biti dobro napomenuti. – poznate činjenice, stanovnicima vodama kao potpuno drugačiji miris, za razliku od ribara

‘H3> Kontraindikacije Fish XXL

sprej aktivator grizenje Fish XXL je potpuno hypoallergenic, može koristiti sve, ali je ukazao na slučajeve kada je potrebno odbiti zahtjev:

 1. Pojedinačno netolerancije komponente lijeka;
 2. Među onima koji će jesti uhvaćen pomoću riba, postoji kategorija ljudi, tijelo koje je u stanju pokazati bolnu reakciju na sastojke. To je malo vjerojatno, ali ako su voljeni pate od alergija, biti sigurni da biste saznali detalje kako bi se spriječilo reagiraju.

Ribar osumnjičen za moguće netolerancije? Morate vidjeti liječnika, pokušajte ga iz sigurnosnih razloga, sprej mamcem u provjeriti ribolov.

Troškovi lijeka Fish XXL

To je moguće kupiti Fish XXL pod povoljnim uvjetima, a obuhvaća:

 • u Ruskoj Federaciji -. 990 RUB
 • u Ukrajini -. 399 UAH
 • u Kazahstanu tenge 5390
 • Belarus – 39 Bel. RUB
 • u Moldaviji – 399 lei
 • U Kirgistanu som 1399
 • u Uzbekistanu zbroj 99000
 • Azerbajdžan -. 24 Čovjek
 • U baltičkim zemljama – 24 €
 • u Armeniji – 13990 FMT
 • u Evropi – EUR 39
 • u Velikoj Britaniji – 39 funti
 • U nordijskim zemljama – 490 CZK

Gdje kupiti Fish XXL

sprej Red je najbolji na internetski portal prodavatelja. Ovaj način kupovine svakako će zatvoriti ceste krivotvorine. Jednostavno unesite ime, broj telefona na posebnom obrascu. Zatim početi rad zaposlenika prodavatelja koji može urediti nazove i dostavu. U Moskvi i St. Petersburgu, druge regije dobiti robu u najkraćem mogućem vremenu.

Praktično sprej aktivator oštar Fish XXL dizajniran za zimski ribolov pruža dobar ulov pod bilo kojim okolnostima. Asistent u teškim uvjetima u spreju Fish XXL je posebno dizajniran za mami ribu, držite željenu stanicu na niskim temperaturama. Ispuštenog sprej, koji je obrađen u preljev. Prepoznat kao djelotvorno sredstvo

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *