Četvrtak, 15 travnja

Electricity saving box – mišljenja, cijena, gdje kupiti, izvorna, ili se isplati

[Ukupno:    Prosjek: /5]

& nbsp;

To znači uštedu električne energije Struja Spremanje Box

Iz godine u godinu povećanje stope više i više. samo čovječanstvo, kako bi se olakšao život poprima nove gadgete koje pomažu bez trošenja mnogo vremena, truda raditi svakodnevne stvari: čiste, kuhati, napraviti rublja. Čak i običan dom je teško bez aparata kao što su televizija, računala, video igre. Cijeli naš život zasniva se na uobičajenoj uporabi. S višim cijenama, mnogi su u potrazi za smanjenje komunalnih troškova. Sada na prodaju postoje posebni za izum za uštedu električne energije Saving Box električne energije.

Posebnost njegovog utjecaja temelji se na smanjenju električne struje. Mjerač povećava manje kilovata uz korištenje posebnih uređaja. Uređaj je proizveden u skladu s njemačkim tehnologije. Srećom, to ne utječe na njegovu cijenu, kao jamstvo dugog životnog vijeka.

Već u mnogim zemljama Europe, uz pomoć jedni od drugih snižava electrostate 30%. Ako je teret velik, doigravanje će biti brzo – samo nekoliko mjeseci bi bilo dovoljno.

Izgled Struja Spremanje Box

Uređaj je plastična kutija pravokutnog siva – crna boja. Na prednjoj strani nalaze se LED diode koje označavaju načine. S druge strane je standardni utikač. Također, na poleđini je opis tehničkih podataka:

 • napona od 90 do 250 V,
 • frekvencija od 50 do 60 Hz,
 • opterećenje najviše 15 000 W

Specifikacije Struja Spremanje Box

ušteda od korištenja električne energije Saving Box ovisi o korištenoj tehnici. Proizvođači tvrde:

 • Tijekom rada snažnih električnih aparata: perilica rublja, računalo, sušilo za kosu, klima uređaj, ekonomično omogućuje smanjenje troškova za najam do 50%;
 • Upotreba električnim štednjakom, željeza, mikrovalne pećnice, plazme, željeti dodati topline dolazi kod 45% ušteda električne energije;
 • Upotreba hladnjaka, elektromotor kotla postaje jeftinija od 40%;
 • Kettle, aparat za kavu, toster, svjetlo potrošnja žarulja je smanjena na 35%,
 • Alati kao što su:. Bušilica, čekić bušilica, slagalice, kružne ploče se koriste za dobrobit minus 30% troškova
 • vlažnost mora biti veći od 85%. Stoga kada, sauna, bazen nije prikladan za njegovu vezu.
 • jedan instrument biti više nego dovoljno za jedan stan. Dobro podnosi napon od 5 do 19 kW. Ukupna težina uređaja sa pakiranje 170 g, bez njega – 125 g Opcije: 12 x 7 x 4 cm Jamstvo traje godinu dana nakon kupnje

Posebni zahtjevi za električne naprave za električnu energiju štedi kutija ne treba. , To se uklapa standardnu ​​mrežu. Ako je teret prelazi normu za jedan uređaj, trebali kupiti nekoliko.

Kako to radi Struja Spremanje Box

Struja Spremanje Box jednostavan za korištenje. Dovoljno je spojiti na električnu utičnicu kao bilo koje opreme. Princip njegovog djelovanja se sastoji u filtriranju električne propulzije mase. Kao što se sjećate iz fizike, energija se dijeli na radne i jalove. Aktivno potreba za kvalitetnom dugoročnu izvedbu elektrotehnike u svakodnevnom životu. S druge strane, bez izlaza, kreće preko žica bez uporabe. Prema riječima stručnjaka, zbog toga, trenutno se povećava potrošnja, povećana dodatni električni tlak, postoje opasni za ljude elektromagnetskog zračenja.

Uloga gospodarstva da to pomaže da biste ga uklonili electrojet zemlju iz struje. Nakon toga, to je niža potrošač električne struje. Oprema zahtijeva manje električne. Tako je smanjena potrošnja na javne usluge.

Prema proizvođačima, specialdevice:

 • Dijelovi struju za radne i jalove. Potonji korov van, što je aktivni. Trebate energija se sprema i odlazi na preradu.
 • Efektivno usmjerava energomachine, distribuira ih ravnomjerno, sprečavanje hranu. mreže od prenapona.
 • Ne vara brojač – ekonomske radove na takav način da ne ometaju rad pulta. To ne utječe na brojeve, a ne ih vraća, tako da možete biti sigurni u njegovu zakonitost.
 • ima visoku učinkovitost, što je potvrđeno znanstveno provođenjem posebne studije i ispitivanja. Prema riječima stručnjaka, čak i na vlastitu stvarno učiniti neki od njih provjeriti kvalitetu svojih postupaka.
 • Pozitivan učinak na aparatima, koji se proteže njihov životni vijek. Ona štiti opremu od štetnih utjecaja electrojet snage.
 • električni mehanizam, a transakcija sama zrače električno polje, koje je loše za živa bića. Izum uklanja tih štetnih elektromagnetsko zračenje.
 • dodatno štiti rešetku od atmosferskog val, pretvarajući electrojet energije u takvom aktivnom neophodan.
 • Električni tok je normaliziran zbog djelovanja uređaja za uštedu energije. Usovershenstvuetsya struktura elektropotok. Smanjena razina gubitka električne rada za otpor, sprečavanje nagle se mijenja u mrežu.
 • Zahvaljujući poboljšanju kvalitete electromass, struja je više stabilno i ravnomjerno. Nema dodatnog pregrijavanja, vibracije, buku.
 • Ova kupnja plaća za sebe nakon dva mjeseca korištenja. Točnijeg ovise o intenzitetu mreže. Veći je, brže će se isplatiti.
 • Korištenje izuma ne samo da omogućuje potrošiti manje, ali da bi se uređaji u ispravnom stanju za dugo vremena. Da bi se zaštitili od štetnih zračenja.

Značajke Struja Spremanje Box

Jednostavno korištenje omogućava vam napora za svaku osobu da ga koristi u svom stanu ili u zemlji. Spajanje je po mogućnosti od prvog utora metara, tako da pokriva maksimum energije.

To se smatra apsolutno legalno, jer to nije u suprotnosti s javnim interesom.

Uređaj za električnu energiju štedi kutija ne utječe na šalter, uzima ne figure nazad, ne prestaje.

Sve tehničke opreme u kući, stan, ured radi zbog magnetskih polja koje se javljaju u mrežu. Bilo aparati za vrijeme njihovog rada čine induktivno opterećenje. Induktivitet ne mijenja struje. Kada prolazi kroz struje opterećenja, fazni pomak struje i electroprecizia. To sugerira da u mreži ima electrojet energiju, ne nosi mnogo dobra. To samo stvara beskoristan magnetsko polje induktivne electroprecizia. Protok neželjene energije kroz žice stvara dodatnu toplinu i dodatne električne gubitke. Potrošači plaćaju stvarnu potrošnju električne energije i gotovo isto toliko platiti za dodatne gubitke. Zadatak gospodarstava za smanjenje jalove struje u distribuciji. mreže i ukloniti nepotrebne troškove električne energije.

Uređaj za uštedu energije mogu se podijeliti u 5 konvencionalnih jedinica. Svaki modul je povezana s drugim. Iz njihove glatke djelovanja ovisi o snižavanju potrošnje energije.

‘H3> Glavni blokovi (modula):

 • menadžer – njegov posao je za distribuciju napona ravnomjerno, kako bi se uklonili elektro energije, s dijelom ga promijeniti u aktivan. Tako se smanjuje potrošnja struje.
 • Sigurnost – odgovoran je za sigurnost aparata u slučaju naglog porasta mreže ili udara groma. Dakle, nema potrebe za kupnju posebne štite električne uređaje.
 • Filter aktivno eliminira harmoničke struje, razina izobličenja signala. Zbog ove sposobnosti su aparati u kući će trajati duže.
 • Modul ispravljanje kosinus „Phi”. Njegova suština je u više sile. Jalova snaga se distribuira ravnomjerno. Potražnja postaje ekonomičnija, njegov gubitak zbog zagrijavanja žice smanjuje se.
 • Kompenzacija – njegov zadatak je voditi ravnomjerno opterećenje tijekom faze. Zahvaljujući njemu, održavanje električne opreme postaje sve više pristupačne.

Proizvođači tvrde da su mnoge obitelji u Europi su već dugo na struju Saving Box i zadovoljan sa svojim radom. Prema anketama on već pomaže spasiti svaki drugi obitelj.

Gdje i kako koristiti struju Saving Box

može se koristiti u stanu, privatne kuće, na poslu, u trgovini, uredu, radionici. Osim njezine upotrebe u prostorijama bilo proizvodnja više nego opravdana od stope električne energije za poduzeća su veće nego za obične ljude. Ako je maksimalna razina napona na rešetku iznad 19000 vata, trebali razmisliti o kupnji nekoliko ekonomski i neznatan poboljšanje unutarnje napajanje.

Uređaj za električnu energiju štedi kutija koju je stavio u prvi od metar utičnice da bi mogli uhvatiti i očistiti tokove energije. To je sasvim dovoljno.

Prema proizvođačima, za pokretanje mehanizma započinje odmah, filtriranje i pretvarajući electrojet tokova. U prvom mjesecu vidljive rezultate.

Cijena električne energije Spremanje Box

Troškovi ekonomija relativno visoke. Na web stranici proizvođača možete napraviti kupnju s 50% popusta.

Cijena:

 • Ukrajina – to može kupiti u prosjeku za 450 UAH
 • Rusija – cijena će doći do 1 790 rubalja
 • Bjelorusija – 498 000 bjeloruski rubalja,
 • Kirgistan – 2 000 kg,
 • Kazahstan – 7100 šator
 • Moldavija – 600 lei

.

Gdje kupiti Struja Spremanje Box

Budući da je stavka popularan te je u velike potražnje, veliki broj nepropisnoj uređaja. Kako da ne padne u zamku prevarante i kupiti originalne robe, to je bolje kupiti struju Saving Box na službenim stranicama proizvođača. Redoslijed se može obaviti izravno na web stranici.

Jednostavno narudžbenica će omogućiti jednostavan, brz, jednostavan za napraviti kupnju. To je dovoljno da ispunite poseban pop-up prozor koji će dati svoje podatke: Prezime Ime Srednje ime i broj telefona. Nakon naručivanja, kontakte upravitelja kupac za potvrdu kupnje.

About Lucija Pretić
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *