Četvrtak, 15 travnja

Electricity Saving Box – cijena, gdje kupiti, izvorna

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Ne tako davno na domaćem tržištu postoji čudesna ušteda energije uređaja električne energije Ušteda kutija, koja je, prema izumiteljima, omogućuje spremanje do 30% električne energije svakog mjeseca. Razvod ili istina? Kako radi? Kako ga koristiti pravilno? O svemu tome će biti objašnjeno dalje.

Prije svega, želim reći da za uštedu energije uređaj za električnu energiju štedi Okvir nije jedini. Otprilike u isto vrijeme bilo je i njegov kolega smartbox, brod na mehanički Saver, Ekonomska i mnogi drugi. Kao što pokazuje odgovorima proizvođača tih uređaja su zaradili dovoljno samo da ih staviti u utičnicu. Ova jednostavnost uporabe je alarmantna i predlaže razvod. Trošak uređaja električne energije Saving Box je oko 1600 … i to je dizajniran za maksimalne opterećenja mreže je 15 kW, što omogućuje da se primjenjivati ​​na prosječnu veličinu kuće.

Prvi susret s uređajem za uštedu energije za električnu energiju Štednja Box dovodi do zabune: to je napokon stvorio uređaj koji je stvarno sposoban za spremanje električne energije? No, kao što smo našli u malom uređaju za pretvaranje jalove energije za aktivni, napraviti val zaštitu, munja, filtrirati sav nered? Ako je stvarno tako, onda zašto je ova tehnologija ne koristi u elektro industriji? Ne bi li to onda biti previše jeftini, jer se kondenzator jedinica, stabilizatore i druge slične naprave danas prisiljeni platiti 6-7 puta više.

Što je unutra električne energije za uštedu box?

Uređaj za električnu energiju štedi Box uglavnom prikazuje slike na izgled telefona, ali ono što je u njemu? To je vrlo jednostavno – umjesto velikog broja dijelova označenih na slici, iznutra je minimalni broj elemenata, što opet ukazuje na prevaru. Dakle, Struja Spremanje Box je kutija sličan punjač od kamere. Na koricama je dvije male lukovice. Unutar uređaja možete vidjeti dioda most, napajanje iz koje se hrani žarulju i kondenzator. Je li to sve? Kako uređaj trošak komponenti od kojih maksimalno 100 … uštedjeti električnu energiju? Učinkovitost instrumenta jednostavno ne može biti istina.

Kako je “ušteda”?

Unatoč očitoj prijevari, razmislite o tome kako svi isti radi na struju Saving Box, prema proizvođačima. Poznato je da je radna i jalova energija. Da bi se rad uređaja na radnom mjestu, u kući ili stanu koristi isključivo djelatne snage. Jalova energija čini samo dodatno opterećenje na mreži. Kako bi se izbjegla prekomjerna opterećenja u industrijskim okruženjima često koriste uređaje kao što RPC (jalove snage kompenzatora). Postoje takvi uređaji i uređaji za kućanstvo, kao što su računala, ali najčešće njihovo korištenje kod kuće je beskoristan.

Prema proizvođačima mišljenjima, Struja Spremanje Box je dizajniran za pretvaranje jalove energije u aktivan. No, prema riječima stručnjaka, danas ne postoji ni teoretska dokaza, kako možeš takve čudo strojeva. Svi pokušaji da se provjeriti kod proizvođača za detaljnije informacije o uređaju Struja Spremanje Box i druge, kao stalno završiti neuspjehom, što sugerira da su marljivo pokušavaju prikriti prevaru.

U zaključku električne Saving Box

Unatoč mišljenjima mnogih stručnjaka o razvodu veliki broj stanovništva i dalje kupuje čudesnog rastanak Struja Spremanje Box, a drugi kao što je to u nadi štednje. Pa, kao što možete napustiti uređaj s vremena na vrijeme postoje takve atraktivne popuste, a njegova cijena može biti „pobijediti” samo nekoliko mjeseci? Naime, uređaj je potpuno beskoristan, kako u industriji i kod kuće. I sve reference na činjenicu da je certificirani proizvod, s ciljem neznanja većine postupaka certificiranja. Certifikat se dodjeljuje za sigurnosne parametara i svojstava konzumiranja, a ne u potpunosti uzeti u obzir.

About Lucija Pretić
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."