LJEPOTA

Dijeta kapucina

Dijeta kapucina

Dijeta od kupusa temelji se uglavnom na juhama, glavni sastojak koji je kupus. Meso i proizvodi od žitarica su jasno ograničeni.

Opća načela prehrane kupusa

Traje 7 dana. Za to vrijeme uglavnom je bijeli i talijanski kupus koji se jede, a ponekad i ukiseljena. Plan je smanjiti tjelesnu težinu od 3 do 6 kg mjesečno.

Svakodnevno jedu juhu od kupusa koji se sastoji od glave talijanskog ili bijelog kupusa, 6 lukova, 2 zelene paprike, hrpa rebrastog celera, 6 svježih rajčica i začina: papar, češnjak i čili.

Metoda pripreme juhe

Isprano povrće izrezano je u kocke, paradajno je palilo i ogulilo. U dubokoj tavi, sve povrće, osim luk, prženo je na mekoću s dodatkom jedne žlice ulja. Luk se dodaju na kraju. Povrće se stavlja u lonac, natoči s vodom i kuha dok ne postanu mekši. Juha je iskusan bez dodavanja soli.

Kapucinska prehrana: 7-dnevni jelovnik

1. dan.
Za doručak se nalazi juha od kupusa, nakon čega možete popiti crnu kavu. Drugi doručak trebao bi se sastojati od povrća. Za večeru, juha je još jednom desertna juha. Nakon toga možete si priuštiti crni čaj. Poslijepodne je bilo koji plod (osim banana). Umjesto večere predlaže se piti puno mineralne vode i voćnih sokova.

Dan 2.
Za doručak sam povrće kuhano ili sirovo. Zeleno i lisnato povrće je poželjno, grah, kukuruz i grašak definitivno nisu preporučeni. Svi plodovi također će biti isključeni na taj dan. Za večeru, naravno, dio juhe od kupusa. Večera se sastoji od dva krumpira pržena u odori, prekrivena maslacem, ali bez dodavanja soli.

Dan 3.
Za prvi doručak nalazi se kapuściana juha, a za drugu voće (osim banane). Osim toga, možete popiti čašu gorkog čaja. Za ručak, bilo koje povrće (osim krumpira). Poslijepodne je plod. Mi odstupimo od večere, osim ako ne osjećamo veliku glad. Zatim možete jesti dio juhe od kupusa.

Dan 4.
Za prvi doručak nalazi se kapuściana juha. Za drugi doručak i ručak možete priuštiti banane (do 4 komada). Za večeru 2 litre obranog mlijeka. Osim toga, preporuča se popiti veliku količinu još uvijek mineralne vode na kraju dana.

Dan 5.
Doručak, kao i obično, sastoji se od juhe papuče. Ručak je 200 g mesa (po mogućnosti pileća prsa ili govedina). Za večeru 6 rajčica. Zatim piti oko 2 litre još uvijek mineralne vode.

Dan 6.
Dan počinje s dijelom juha od kupusa. Za večeru je dio pile ili purice dojke, ili eventualno govedina ili mršavih riba. Večera se sastoji od zelenog povrća, nakon čega ćete popiti veliku količinu još uvijek mineralne vode.

Dan 7.
Doručak je dio juhe od brassica. Večera se sastoji od smeđe rižine i dijela povrća. Večera na ovaj dan zabranjena je, ali pijete puno voćnih sokova i mineralne vode.

Prednosti kupusne hrane

 • Kratko trajanje, što je pozitivno s obzirom na njegovu monotonost.
 • Lako se pripremiti i jeftino.
 • Potrebno je vrijeme i jela se pripremaju bez ikakvih problema.

Minusa kupine kupusa

 • Nema dokaza o njegovim svojstvima za promicanje zdravlja.
 • Nema posebnih opravdanja za to, zbog čega je izbornik tako planiran – zašto jedete banane jednom i zašto je apsolutno zabranjeno u drugim vremenima?
 • Niska potrošnja omogućava usporavanje metabolizma, koji nakon završetka prehrane može rezultirati ja-yo efektom.
 • Dijeta ne uključuje ispravnu ravnotežu hranjivih tvari.
 • Dijeta u potpunosti eliminira potrošnju masnoća koja ograničava apsorpciju vitamina topivih u njemu: A, D, E i K.
 • Deficit mineralnih komponenata kao što su željezo, kalcij, magnezij.
 • Niska količina važnih sastojaka može negativno utjecati na dobrobit.
 • Vrlo monotonu prehranu.
 • Nije svatko možda volio okus predložene juhe.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *