LJEPOTA

Dijamantna dijeta

Dijamantna dijeta

Dijamantna dijeta je 60% energije iz ugljikohidrata, 30% proteina i samo 10% masti. Proteini i ugljikohidrati nisu kombinirani u prehrani. Temelji se na povrću i voću u različitim oblicima, uključujući i one koji u jutarnjim satima čine neovisni obrok.

Knjiga FIT FOR LIFE Harvey i Marilyn Diamonds iz 1985 sadrži informacije o prehrani koja će osigurati odgovarajuće zdravstveno stanje tijela.

Dijeta se temelji na pretpostavci da treba paziti na odgovarajuće poboljšanje procesa čišćenja tijela kako bi se spriječilo nakupljanje hranjivih tvari. Prema autorima, to se može postići jedući odgovarajuće proizvode, a ne kombiniranjem životinjskih proteina sa škrobom. Ugljikohidrati se trebaju konzumirati samo ujutro, ne smiju se miješati s voćem i životinjskim bjelančevinama. Najbolji ugljikohidrati su zobena kaša, gusta riža i cjeloviti kruh.

Za ručak preporučujemo ugljikohidratni obrok s dodatkom povrća ili obroka uz dodatak proteina i povrća. Međutim, posljednji topli obrok trebao bi se sastojati od bjelančevina, po mogućnosti biljnih proteina, na pr. ” Pinzel ” . od mahunastih biljaka, ili alternativno, svježa riba ili jaje.

Temelj dijeta je povrće i voće, čak 70% svih proizvoda dnevno konzumira. Međutim, primjenjuju se mnoga načela. Prvo, voće i voćni sokovi ne smiju se miješati s drugim prehrambenim proizvodima. Voće se jede samo ujutro, a ne u večernjim satima, a zatim utječu na regulaciju probavnog trakta.

Primjenom gore navedenih načela, metabolizam i digestiju se ubrzavaju.

Autori prehrane tvrde da ljudsko tijelo ne može probaviti mliječne proizvode, pa su mlijeko, jogurt, sir, maslac, itd. Isključeni iz prehrane. Treba također zapamtiti da je voda pijana između jela, ali ne i tijekom obroka.

plusa

  • Nisu potrebne kalorije
  • Ne postoji ograničenje broja obroka.
  • To vodi do Weight Loss jer je bogato niskokaloričnim voćem i povrćem.
  • Temelji se samo na zdravim proizvodima.

minusa

  • Nedostatak znanstvenih dokaza da određena hrana koju jedu u određeno doba dana olakšava Weight Loss
  • Nema znanstvenih dokaza da kombinacija životinjskih proteina i ugljikohidrata uzrokuje nakupljanje hrane u gastrointestinalnom traktu.
  • Dijeta može dovesti do nedostataka vitamina D i B12 kao i kalcija, cinka i željeza.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *