Atrioventrikularna disocijacija

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Atrioventrikularni poremećaj je poremećaj atrijske i ventrikularne funkcije unatoč odsutnosti organskog atrioventrikularnog bloka.

Atrioventrikularna disocijacija sastoji se od pojave ektopičnog medija u atrioventrikularnom čvoru ili ventrikulama s nešto bržim ritmom nego u sinusnom čvoru. Kao rezultat, komore se stimuliraju iz sinusnog čvora ili ektopičnog medija, ovisno o njihovoj ekscitaciji.
Zhaneta Malec

L
About Lucija Pretić 636 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*