ZDRAVLJE

Artrovex – Cijena, službena stranica, gdje kupiti, izvorna

Artrovex Artrovex. Ne kemija?

Svatko voli prirodne proizvode bez GMO-a i drugih kemikalija. Jedan spominjanje činjenice da je dodatak sadrži neke kemije spreman šokantnog bezazlen kupaca.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Što znači mržnju kemije na pregledu zajedničkog krema? Najviše što ni izravan. Budući da su prodavači ove kreme mrzim kemiju kao što smo mi. Možda čak i malo jači. Međutim, da se vidi da odbojnost, pogledajte.

Natpis na pakiranju govori da se pred nama „rodnoj neizmijenjeni molekularni oblik micelarna oblik aktivnog kompleks krem ​​ARTROVEX” . Koje su to komplicirane techie riječi?

Native – u svom prirodnom stanju, nepromijenjen, na očuvanje strukture. To jest, sve komponente kreme moraju ostati u prirodnom stanju, ne prolaze nikakve kemijske reakcije s i promjene.

Uz micelarna oblik sve složenije. Ova riječ je poznato da mnogi zbog postojanja micelarna voda za čišćenje kože. To znači da je krema ima u svom sastavu micele površinski aktivne tvari koja ubrzavaju razne kemijske reakcije s.

Naime, ovi pojmovi native i micelarna biti nespojivo. ne može biti sredstvo native i micelarne. – potrebno je odabrati jedno ili drugo

‘H2> Sastav biocrime. Trava, rogova i jetre

Dakle, imamo sljedeću sliku. Prodavači vrhnja bih: to je samo prirodna krema, sve prirodne sastojke u „izvornom obliku”. Nema kemikalija – samo bilje, rogovi i jetre morskog psa

.

Ali, u stvari, spominjanje „micelarna oblik” koji smo vidjeli na pakiranju, jasno pokazuje da nema izvorne formule ovdje -. Bez sramotno kemije nije učinjeno

Ozbiljno, ja sigurno nemam ništa protiv kemije. Bez to neće učiniti ni u medicini ili u kozmetici. Ali ova priča pomaže da se jasno vidi licemjerstvo prodavača kremu: u riječima, oni zagovaraju korištenje ljekovitog bilja koje se koriste za 3000 godina. Ali, u stvari, korištenje micela tvari koje dosežu drugu polovicu dvadesetog stoljeća.

Također, zanima aritmetička se može vidjeti u opisu sastava. Se rogovi iz Altai maral (jeleni rogovi) jetre morskog psa + 40 izuzetna EM> ljekovite biljke + mrtvi pčele + propolis + jet dabar + dabar masti = tri komponente. Takvi slučajevi.

“patentirao” komponente Artrovex

Netko će prigovoriti da se radi o 3 certificiranih komponenti u podebljano. A sastoje se pak tih tvari. Ali nemojmo igrati svetu nevinost – ova teorija je lako provjeriti:

  • BCM-95 BAD, ekstrakt kurkumin (kurkuma). Ne jetre morskog psa i jelenski rogovi u svom sastavu nije blizu. No, među svjedočanstva nalazimo spominjanje oboljelih zglobova.
  • Chondromas. Tablete s istim imenom proizveden u Kijevu. Tellingly, oni su također namijenjen liječenju zglobova. Nema 40 bilje u leđima tamo – oni ne biljni. U Europi postoji Andromax – CHONDROMAX. Šteta za zglobove. Pripravak: hondroitin sulfat, D-glukozamin sulfat, metilsulfonilmetan ili MSM (organski sumpor), smola ekstrakt boswellia, vitamin C (askorbinska kiselina), cink (Zn citrat). U principu, također se ne sviđa opis na stranicama biocrime.
  • Eko-koncentrat je opći pojam koji je također besplatan. A kako možete patentirati mrtve pčele i dabar masti?

Očigledno je da su ti dijelovi su izmišljeni. Imena preuzete iz raspoloživih sredstava za zglobove – moguće je izazvati lakovjerni kupci određenih udruga: kažu, sam negdje čuo. Čini se da je ovo stvarno liječiti zglobova … Ali, u stvari je 100% lažni.

U obrazloženju „stručnjak”. Razvod ili istina?

Priča o čudesnom komponente, koje su izumljeni, potvrđuje stručnjak.

On je i dalje trend, što je ranije navedeno, poziva popularne alate koji se koriste za liječenje zglobova.

Spomenuto je MSM metilsulfonilmetan (organski sumporni C2H6O2S). Postoji bezbroj dodataka prehrani s oznakom „MSM” na etiketi koji obećavaju dati tijelo tvar. Ali, ako se vratite na ranije sastavu Artrovex, tako da nema tvari.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Međutim, nije potrebno da se ozbiljno analizirati riječi ovog stručnjaka. Uostalom, on je, kao i prethodne informacije je lažna. U stvari, čovjek na fotografiji. – ajvar Woog, čelnik tvrtke TNS Emor, koja se bavi sociološkim istraživanjima

Njegov fotografija je snimljena s interneta i koristiti za „stvaranje” nepostojeće začine.

Što je proizvođač?

Ovdje je ono što mi je odgovorio u „Sachera-Med” na upit o ovom „lijek”. Ispostavilo se, činili su proizvesti ovu kremu za specials.order. Ali oni također navodi da to nije dodatak.

Sažetak Artrovex

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Naravno, Artrovex Artrovex je lažni lijek za liječenje zglobova. Njegov sastav je sastavljen i „certifikovany komponente” koje spominje prodavača kreme ne postoji.

Opis znači – beznačajan skup buzzwords namijenjenih zbuniti potencijalnog kupca. No, ove su riječi ni na koji način potvrdio. Pa čak i stručnjaci koji nagovorile da kupi kremu, ispostavilo se lažna.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...